V for 3

Am fost plecata cam mult timp, asa-i?

Oh well, I’m back! :)) Si vin mai vancouverizata ca niciodata, pentru ca tocmai ce am implinit trei zile de cand sunt pe plaiurile continentului american, in frumoasa Canada. Ce visam anul trecut in vara s-a implinit acum, asa ca am ajuns la nasica mea frumoasa, Denisa, in Vancouver si petrecem vreo 3 saptamani timpul in cele mai nastrusnice moduri posibile.

Sa incepem cu Day 1: am avut parte de-un drum lung si de-un Starbucks rece exact la sosirea in aeroport (yeey!), de intalnirea cu cativa prieteni romani ai Denisei si de-un somn lung si odihnitor. Dimineata urmatoare (la ora 14) am pornit catre Downtown (Robson Street – vezi poza) cu Skytrain-ul si am ajuns pana la Oceanul Pacific, pe plaja English Bay.

Atat mi-a trebuit ca sa intru in atmosfera de vacanta! Din momentul acela am simtit cum aerul proaspat a inceput sa patrunda in plamanii mei, Starbucks-urile au aparut la tot pasul si antenele mi s-au extins pentru a descoperi modul in care vanzatoarele din magazinele de cosmetice se ocupa de customer service. E FASCINANT!

Totul e fascinant 🙂 Totul e nou, diferit, mai mare si putin mai galagios, mai 3d (am vazut ieri – ziua 3 – filmul Step Up 3d la un cineplex ENORM, un o punga de popcorn ENORMA in brate, o cola ENORMA langa mine si o pofta ENORMA de viata!), mai…mai mai. Aseara mi-a venit randul sa cant la karaoke cu 11 oameni din 5 culturi diferite (toti sunt canadieni, dar fiecare are cate-o trasatura fizica specifica etniei sale) si m-am distrat atat de tare!

Desigur, vor veni si zilele cu muzee, parcuri nationale si obiective mai “clasice” de vizitat (desi am planuit clar ca aceasta excursie sa nu aiba nimic in comun cu tot ce am xPRimentat inainte). Ma bucur de fiecare clipa si sper sincer sa te fac sa zambesti citind aceste pasaje. Am descoperit ca singura metoda prin care poti zambi cu sufletul este sa-ti doresti mult acest lucru: sa te uiti in jur si sa vezi frumusetile din viata ta, oricare ar fi acelea.

P.S. Incep sa-mi perfectionez romgleza 🙂

P.P.S. Abia astept sa ascult de nenea T-pain si sa fac o baitza in ocean: take your shirt off!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email