summer tweetmeet sibiu

Bine v-am gasit din vacanta! Zilele astea am umblat cu multe hartii in mana ca sa rezolv tot felul de proceduri gen: inchiderea conturilor romanesti, depunerea actelor pentru…surpriza (va zic dupa ce am incheiat acel aspect) si depunerea unei contestatii la BAC. Sperand ca totul e bine cand se termina cu bine, am pregatit o intalnire pentru toti twitteristii din Sibiu (si nu numai, everyone’s invited) ca sa sarbatorim. Dar ce sarbatorim?

Sambata, 10.07, te astept la ora 17 in Play Off Pub Sibiu (pe str. Octavian Goga, langa Sala Transilvania) pentru o delectare a simturilor si a spiritului in compania unui cocktail, a unei beri sau a unei binemeritate ape plate cu lamaie alaturi de alte persoane cu care v-ati trimis dm-uri pe ascuns sau reply-uri pe fata. Vom sarbatori faptul ca a trecut atata timp de cand nu ne-am mai vazut, incat a dat si vara, si campionatul mondial peste noi!

Te invit sa chemi si alte persoane dragi tie si dornice de a patrunde in tainele online-ului 2.0 😉

Pana atunci, tine-mi pumnii ca totul sa decurga conform planului (saptamana viitoare plec la Viena pentru inscrierea la facultate) si sa ne auzim cu bine sambata!

Later edit

Participantii la tweetmeet au fost:

@cristirus

@andramuresanu (yours truly)

@bebalennon

@rhadoorhiano

@adic91

@andrushky

@daninhodj

@Nosfer

@realitymaniac

@neo1984

@calinblaga

Toti cei interesati de un softball tweetmeet sunt rugati sa-mi trimita un comment pe blog sau un reply/dm pe twitter. Abia astept sa ne reintalnim! 🙂

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email