SWOOP – o aplicatie P2P de care trebuie sa afli

Ieri (n.n. vineri, 23.04.2010) am participat la a II-a editie a sesiunii de comunicari ICDD din Sibiu, unde s-au adunat studenti de la facultatile de informatica si matematica din toata tara pentru a-si prezenta ultimele lucrari stiintifice si de cercetare.

Din fericire pentru echipa mea, a existat si o parte destinata elevilor de liceu in care am prezentat SWOOP, o aplicatie P2P (peer-to-peer) prin intermediul careia persoanele sau business-urile isi pot administra transferul de fisiere si pot comunica simplu, fara a utiliza un server sau centre de date.

Detalii despre echipa: Victor Savu, colegul meu, s-a ocupat de partea de hard-coding, in vreme ce eu am incercat sa deslusesc motivele pentru care cineva si-ar dori sa il cumpere pe SWOOP si sa il implementeze (asa ca, in functie de intrebarile pe care le ai, te rog sa iei legatura cu persoana potrivita, link-urile anterioare te directioneaza inspre mailurile noastre).

Pentru cei interesati de aplicatie si de dezvoltarile ei ulterioare am pregatit o pagina a lucrarii prezentate in cadrul acestei sesiuni de comunicare pe care o gasesti AICI.

Astept cu mare drag orice comentariu ati avea pe blog, pe twitter sau pe mail. 😉

[logo-ul SWOOP a fost realizat de Cristi Rus]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email