Pasti, stropit, Viena

Bonjour!

Va salut de pe taramul sarbatorilor, intr-o pauza de la sarmale si drob, asteptand prajiturile :). Poate ca n-am mentionat nicicand pe blog faptul ca perioada aceasta imi place extrem de mult tocmai datorita meselor prelungite in familie, pe care le savurez de multe ori in tacere, ascultand ce au “cei mari” de povestit.

S-au adunat multe articole de scris, s-au inghesuit multe ganduri ce raman de trecut prin filtrul personal si expus pe pelicula, s-au strans poze si noi amintiri…dar gasim timp pentru toate. Dupa ce le voi selectiona atent, o sa am grija sa ajunga ce-i mai bun la tine pe monitor. In format compact.

Urmatoarea perioada se anunta a fi deosebit de fructuoasa in ceea ce priveste viitorul meu: ma asteapta o excursie la Viena care-mi va lamuri cateva dintre dubiile legate de facultate, iar cand ma intorc incepe sfarsitul liceului, cu ultimele examene, teze, un banchet si 4 zile de testari ale aptitudinilor.

Dar sa revenim la ce va asteapta pe xPRiment si-n afara lui: o sa pregatesc link-uri, articole guest si idei noi pentru timpul liber. Sa iti zic si cateva carti care mi-au influentat radical modul in care privesc marketing-ul?

Intre timp, distreaza-te. Orice ai face, distreaza-te. Fiindca atunci cand te distrezi facand activitatile zilnice, totul prinde o nuanta aparte! E cea mai buna urare de sarbatori pe care ti-as putea-o face (si depinde doar de tine sa o duci la bun sfarsit) 😉

P.S. Referitor la #stropittweetmeet gasesti detalii aici.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email