zambetul din buletin

mai e doar putin timp, si-mi voi lua oficial la revedere de la primul meu buletin. pentru ca dupa 4 ani de cand am fost nedespartiti, prin toate cluburile si cafenelele, prin tara si strainatate, el s-a decis sa ii predea stafeta unuia nou, mai blinged out, mai blond, mai plin de sperante.

ce s-a schimbat de atunci si pana acum? cate putin din tot. imi aduc aminte cu cata fala il plimbam dupa mine atunci cand l-am primit, cat de mult ma bucuram ca am implinit 14 ani si cate posibilitati existau de atunci in lumea mea. brusc, nu ma vedeam obligata sa-mi demonstrez varsta si identitatea adevarata decat prin aratarea unei simple bucati de plastic. aceeasi bucata care urma sa ma impiedice sa-mi cumpar ulterior cantitati considerabile de licori bahice. (prietenii stie de ce)

acum, nici macar impedimentul acesta nu va mai exista. brusc, voi avea voie sa beau, sa fumez, sa merg in cluburi, sa am relatii sexuale cu cine-mi pofteste inimioara, sa intru la mititica, sa am acces la tot felul de evenimente trance, dance si house si CEL MAI IMPORTANT: sa ies din tara neinsotita de un major cu procura notariala.

da dragilor, de acum incolo sunt libera sa fug prin lume, pribeaga, cu acel rucsac in spate de care tot povesteam in urma cu un an, si singurul meu insotitor va fi noul buletin pe care mi-l procur in curand. singura mea limitare ar putea fi absenta dinero-ului, dar si de acela se face rost atunci cand exista o dorinta adevarata in acest sens.

tot ce-mi propun dupa ce ating varsta de 18 (3 septembrie folks, stay tuned!) este sa obtin tot ce-mi propun. nothing less, nothing more.

si sa am tot timpul zambetul din buletin pe fata! 🙂

[telepopmusik-don’t look back]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email