rehab

le cigarrette[articol cu caracter profund optimist]

inca nu ai spus stop viciilor!? atunci probabil ca inca nu ai gasit un motiv indeajuns de bun incat sa o faci. si atunci, de ce nu l-ai cauta!? pentru ca nu e nevoie.

ai observat ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat esti in stare sa muti muntii din loc pentru a-l obtine? si uneori faci acest lucru inconstient. cate persoane nu ai intalnit in contexte absolut intamplatoare, in magazine de haine sau la petreceri la care nu vroiai sa te duci initial, ca mai apoi sa ajunga o parte din viata ta?

de cate ori exista o schimbare in interiorul tau, aceasta survine si in exterior. incepi sa rematci cum iti modifici infatisarea si frecventezi alte cercuri, cum xPRimentezi anumite stari pe care iti era frica sa ti le induci in alte contexte, cum inveti sa te bucuri de nou si noutate.

dar pentru orice schimbare e nevoie de intrebari. de o perioada de incubare. de ratacire. de reabilitare si regasire. ca apoi sa o poti lua pe o cale noua plin de voiosie si energizat la maxim.

e nevoie sa treci prin tot ce-i mai rau pentru a invata sa apreciezi binele. iar daca deja ti-ai pus intrebarile de mai sus, inseamna ca esti pe drumul potrivit.

[mgmt-time to pretend e un must pentru ce-am scris mai sus, vei intelege si de ce]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email