joaca de-a crescutul mare

stiu ca ai observat faptul ca-n ultima perioada am scris mai rar, si probabil putin mai orientat pe activitati concrete. it’s what I do a lot these days. dupa doua zile de marketing 24/7, in care am invatat atatea lucruri noi, incat nu le pot insirui aici pe toate (dar pe care le poti gasi la el daca te intereseaza detalii – I couldn’t have said it better myself), am decis sa iau o pauza.

de fapt, imi place in general sa iau pauze peste pauze atunci cand timpul imi permite acest lucru. astfel reusesc sa ma adun mai repede cand am de trecut prin situatii noi si sa am forta necesara de a trece cu bine peste toate.

zilele astea m-am gandit tare mult la xPRimentul pe care l-am pornit alaturi de tine. intr-un fel, eram hotarata sa-mi schimb stilul de scris si sa devin o mica review-ista, pentru ca aveam impresia ca asta ne va aduce amandurora satisfactii. si totusi, am decis pe moment sa nu te chinui in vacanta. in fond, suntem lejeri, mergem la mare si ne bronzam (sau stam in birouri si o citim pe “asta mica” 🙂 ), deci nu cred ca o abordare foarte agresiva a vietii ne-ar ajuta la ceva. not yet.

sa nu uitam totusi sa crestem. la minte, la spirit, in dragostea pe care o purtam oamenilor care merita, in sanatate fizica si mentala. in coltisorul acesta de world wild web (c) o vei face cu zambetul pe buze. de partea asta am eu personal grija 🙂

ce te-a facut pe tine sa cresti in ultima vreme?

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email