how big are you?

astazi mi-am inceput peripetia prin Targu Mures, fugind de orasul meu medieval pentru some good ol’ fashion festival de muzica (Tiesto, here I come!). avand in vedere faptul ca vei da mai greu de mine online in urmatoarea perioada, m-am gandit sa facem un xPRiment simplu, dar foarte creativ.

o data la doua zile iti voi arata videoclipuri care au reusit sa ma puna pe ganduri, sa imi schimbe perceptia asupra anumitor lucruri, sa imi lase un gust placut. cred ca aceste clipuri sunt cele mai interesante pe care le-am vazut pana acum, si m-am gandit ca tu esti cel mai potrivit om cu care le-as impartasi. pentru ca te pot ajuta si pe tine, sau iti pot aduce macar un zambet pe buze (un gand diferit prin minte).

azi am gasit un subiect care m-a incitat toata viata: perceptia omului despre sine…sau cat de mari suntem de fapt in comparatie cu tot ce ne inconjoara:

acest videoclip m-a facut sa trag concluzia ca fiecare isi creeaza propriul univers interior, poate mai mare decat cel pe care tocmai l-ai vazut, in care el are rolul principal. care e parerea ta despre acest lucru?

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email