despre mine?

ar fi o gramada de lucruri pe care mi-ar placea sa ti le spun. ca de exemplu faptul ca iti dau la fiecare sfarsit de articol cate o melodie pe care sa o savurezi dintr-un anumit motiv. acela ca-mi place la nebunie sa ascult muzica si sa cant. mai ales sa cant!

am avut ocazia sa si incant un mic public pe vremea cand terminologia de “teze”, “examen de capacitate”, “programa scolara”, “materie din afara ariei curriculare”, “activitati extrascolare”, “olimpiade” erau niste termeni din limba chineza pentru mine, dar odata ce am inceput sa descopar beneficiile de a fi un elev bun la invatatura, am renuntat la muzica. de fapt, am spus pe vremea aceea ca o las pe planul doi si voi reveni la ea intr-o buna zi, cerandu-i iertare pentru ca am parasit-o si rugand-o sa-mi mai dea o noua sansa.

avand in vedere ca pe parcursul xPRimentului ai inceput sa-mi cunosti gusturile, preferintele, visele si ambitiile mai bine, consider ca ai tot dreptul sa stii si anumite lucruri pe care nu le zic intotdeauna despre mine. esti totusi o persoana care “ma citeste” si are rabdare atunci cand decid sa iau o pauza de scris si sa fug in lume. sa stii ca asta apreciez cel mai mult la tine! si acesta este si unul dintre motivele pentru care continuam drumul spre maturizare impreuna, zambim si ne veselim, iar atunci cand dam peste un obstacol, il infruntam si trecem cu brio peste el!

ce ai vrea sa-mi spui despre tine? 🙂

[wild cherry-play that funky music]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email