coke live peninsula 2009

Se aduna o multime de trupe de diferite genuri. Se strang in jurul lor oameni de mai multe etnii, din mai multe categorii, cu mai multe frizuri si mai multe povesti de spus, se aseaza in corturi pe un camp, li se da de baut dupa chip si asemanare si se pun toti in fata unei scene imense.

Rezultatul?

Un festival foarte reusit din punct de vedere al lineup-ului, o ocazie propice pentru a putea studia natura umana intr-un mediu deosebit. Un motiv in plus pentru a dori sa fugi de acasa si sa nu mai deranjezi vecinul care nu iti suporta muzica data la maxim.

Cred ca fiecare persoana care a patruns in ultimele 4 zile in perimetrul festivalului a avut un scop oficial si unul neoficial pentru care a facut acest lucru. Unii si-au gasit jumatatea, altii au gasit un loc de distractii, cei mai multi au intalnit oameni cu aceleasi preferinte muzicale ca si ei si au descoperit noi metode de petrecere a timpului liber.

Eu am venit aici ca sa scap. Nu de casa, nu de griji, nu de parinti sau prieten. Am reusit sa scap de tensiunile acumulate in ultimul timp si sa-mi iau un ragaz pentru gandire. Pentru a face noi xPRimente alaturi de persoane cu care nu m-as intalni in mod normal.

Si desigur, am venit pentru atmosfera. In speranta ca in 2010 ma teleportez de la FelSziget direct la Sziget-the real deal.

[Iris-Pentru totdeauna]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email