xPRima-te

nu conteaza daca e prin cuvinte, prin muzica, prin desene, picturi, sculptura sau numere. nu conteaza daca o postezi pe youtube, hai faiv, twitter sau pe blog. nu conteaza daca o poti vedea in galerii de arta sau pe strada, in gara sau in statia ta de metrou, pe unghii sau pe haine.

tot ce conteaza este sa te exprimi. in ce masura iti doresti tu, in locurile pe care le alegi ca display al expresiilor tale interioare. atunci cand faci acest lucru, te eliberezi de orice frustrare si devii un om mai bun. mai fericit. mai creativ. mai liber.

exista multe persoane care sunt incadrate in categoria “ciudatilor”, prin simplul fapt ca nu se xPRima in felul majoritatii. sunt marginalizate si obligate, pornind de la educatia din scoala si pana la situatia de acasa, sa se “integreze”. astfel, isi pierd elanul creativ si devin in cele din urma o parte integra(n)ta a societatii. si se pierd.

se pierd idei foarte bune, filme foarte bune, melodii foarte bune, reclame foarte bune, carti foarte bune, picturi foarte bune. doar pentru faptul ca avem o mentalitate de tip “carpe diem si atat”, neputand accepta ceva ce iasa din limitele normalului. pentru ca ne e frica de nou.

“atunci cand vreau ceva, pot!”, mi-am zis mai demult. iar acum imi doresc mai mult ca oricand sa devin intr-atat de deschisa la minte, incat sa pot accepta si imbratisa noul, fara a-mi mai fi frica de el. cam aceeasi poveste ca si cu cartile, doar ca raportata la persoanele din jurul meu.

ii respect din suflet pe toti cei care sunt dispusi sa creeze, si sa imbunatateasca lumea prin arta lor. oricare ar fi domeniul in care exceleaza. de aceea, imi doresc sa-ti arat un strop din munca unui prieten bun, al carui preview pare foarte promitator. poate iti place si tie sa canti si ti-ar dorit sa gasesti trupa potrivita. sau poate ca vrei doar sa asculti un ritm care sa te puna in picioare. in orice caz, am gasit ceva pentru tine.

chiar asa: tie cum iti place sa te exprimi?

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email