choosing the right path

questionsau existat momente in viata in care am simtit ca e nevoie de o schimbare, dar nu am ales-o pe cea potrivita. si brusc, toate lucrurile din jurul meu au inceput sa ia o intorsatura pe care nu o prevedeam iar situatia parea sa nu mai poata fi tinuta sub control.

poate ca am obsesia “conducerii”, dar imi place sa ma simt mereu stapana pe situatie si uneori, fiind pusa fata in fata cu o provocare pe care nu am mai intalnit-o pana atunci, sunt usor nehotarata si am nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie.

sau de un semn. un semn din acela atat de clar, incat ma directioneaza spre o directie, si asa gasesc o posibila rezolvare. unii o numesc instinct, dar eu le interpretez mereu semnificatia si ajung sa-mi dau seama ce vreau de fapt, in subconstientul meu, si nu am putut exprima concret pana atunci.

inceputul unui film spunea: “cand iti doresti cu adevarat ceva, tot universul colaboreaza cu tine”. dar pana acum am avut parte de atat de multe dezamagiri cand am pus pasiune in ceva, incat m-am obisnuit sa nu-mi doresc ceva “cu adevarat” (ai grija ce-ti doresti, fiindca se poate intampla), ci sa gandesc totul intr-un mod cat mai practic, vizualizand beneficiile si deserviciile pe care mi le-ar putea aduce o anumita luare de pozitie, apoi decid. desi mi se pare un mod relativ searbad de a privi lucrurile, aleg sa fac ceva in privinta aceasta. in fond, e vorba de o responsabilitate pe care mi-o asum.

tu cum reactionezi in situatii limita?

[R.I.P. bunu Nelu]

[nina simone-I ain’t got no I got life]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email