update

Sa stii ca nu am uitat de bloguletz, insa mi-am luat putin timp liber pentru a elabora noi teme de discutie si a veni cu cateva gaselnite de pus in practica atat pentru tine, cat si pentru mine.

Zilele acestea am intalnit niste oameni atat de interesanti, incat au reusit sa ma incite la gandire. Exista anumite aspecte ale vietii pe care obisnuiam sa le neglijez si care au capatat un sens aparte la finalul acestei saptamani.? Mi-am reamintit de pasiuni la care renuntasem in favoarea “dezvoltarii personale”, am scris din nou o poezie (!) si ma bate gandul sa citesc in sfarsit Lolita lui Nabokov (dupa 3 ani lungi in care mi-am tot promis sa ma apuc de ea).

Mai am 4 luni de libertate in cusca, 4 luni in care nu am voie sa consum bauturi alcoolice si sa ies din tarisoara fara acte notariale si insotitori legali, 4 luni in care nu pot fi acuzata de diverse fapte pasibile de inchisoare (ce-i drept, nu m-a tentat niciodata ideea de a incalca regulile in sensul acela). In aceste 4 luni mi-am propus sa ma ocup de anumite domenii pe care le-am ignorat pana acum: sa fotografiez si sa observ lucrurile in detaliu, sa ma pun in valoare, sa xPRimentez din placerile…mai putin metafizice ale vietii.

Intotdeauna mi-a placut sa privesc viata din mai multe perspective. Sa intreb in jur si sa gasesc acel raspuns care reuseste cel mai mult sa semene cu adevarul, dar care sa ofere o alternativa la ceea ce se gaseste “pe piata”. xPRimentul consta in a-ti arata cum vad eu lumea si a te pune pe ganduri. Daca esti de acord cu mine, dezvolta idea. Daca nu esti de acord cu mine, spune-mi cum o vezi tu si avem amandoi ceva de invatat. Sounds fair, right?

Acestea fiind zise, let the xPRiments and good times roll! (Mi-)am revenit 😉

[the verve-bittersweet symphony]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email