schimb de carti 4

sdc4[mi-a soptit o pasarica (de fapt, am aflat de pe yahoo groups-ul celor de la schimb de carti) ca-n acest sfarsit de saptamana avem intalnirea noastra lunara]

daca locuiesti in?Sibiu,?esti pasionat de carti si lectura, sau pur si simplu ai chef de un pahar de vorba lung si o conversatie despre…aproximativ orice (religie, politica, poezie, cultura, dezvoltare personala) esti asteptat si tu in pub Maya (str. George Cosbuc nr. 2), in duminica aceasta, 12.04, la ora 17 pentru a face un schimb de idei…si nu numai.

iti poti aduce o carte de suflet cu tine, despre care ai vrea sa afle mai multa lume, si sa o imparti cu un alt cititor. daca nu te-a pasionat pana acum lectura in mod deosebit, acum e momentul sa schimbi acest lucru ascultandu-i pe ceilalti si citind una dintre cartile aduse de acestia. mai multe informatii despre schimbul de carti?poti gasi?aici.

sunt incantata sa ma reintalnesc cu oamenii pe care i-am vazut pentru prima data in februarie, dar sper sa vad si o multime de fete noi. va fi un cadou de florii pe care mi-l fac singura! (duminica e singura zi in care ai voie sa-mi spui Florina, apropo)

pana atunci, te las cu o usoara aroma de cafea in suflet! 😉

[diana krall-autumn leaves]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email