despre flacari

despre flacariCateodata cred ca imi stii deja povestea. Ca mi-ai citit toate biletelele ascunse prin portofel si ai vazut toate fotografiile pe care le-am facut. Ca-mi intelegi limbajul, gesturile si motivul pentru care insir tocmai anumite cuvinte pe o bucata de hartie sau pe ecranul de pe care le citesti.

Se intampla sa am impresia ca mi-ai cunoaste trecutul, viitorul, ambitiile si visele, rezonand cu starile pe care ti le ofer inspre xPRiment. De aceea ti le zic de parca deja ai fi trecut prin ele. Pentru ca poti sa le re-xPRimentezi odata cu mine.

Poate nu mai simti ploaia pe piele asa cum o faceai cand erai un copilandru. Poate nu te mai zbuciumi si nu-ti mai mananci atatia nervi atunci cand incerci sa explici ceva unei persoane care nu doreste sa te asculte. Poate te-ai emancipat si ai invatat sa nu mai simti.

Dar, precum o lumanare de Pasti tinuta intr-un pahar si protejata cu mana de aerul din jur, te-ai blocat in principiile unei vieti lipsite de placerea xPRimentului. Lasand flacara sa zburde, sa se inalte si sa fie suflata de vant, risti ca ea sa se stinga.

Si unde ar mai fi placerea, aventura, jocul, daca nu ai risca?

Provoaca si lasa-ma sa te provoc. Pentru ca vrei.

[portishead-roads]

[pe cristi, care tine lumanarea din fotografie in maini, il poti gasi aici]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email