business meets pleasure

me and the guyscrede-ma, daca nu mi-ar fi placut sa aflu informatii fresh despre un domeniu foarte vast si extrem de incitant, nu ti-as fi povestit si tie all about it! azi mi-am dorit sa fac un nou xPRiment, asa ca am tulit-o de la scoala direct la un meeting pentru dezvoltare web, organizat de Ciprian Stavar la Camera de Comert si Industrii.

e vorba de un eveniment premergator sesiunii de comunicari marketing 24/7, editia a III-a, care va avea loc cel mai probabil la inceputul lunii iunie si la care cred ca voi participa si eu. sunt sigura ca oricui e interesat de marketing online i-ar prinde bine niste sfaturi despre cum sa-si analizeze traffic-ul, cum sa-si optimizeze site-ul in asa fel incat sa aduca un numar mai mare de potentiali clienti pe pagina lui si cum sa foloseasca un blog al companiei intr-un mod cat mai util (in acest sens ar mai fi o gramada de exemple de dat despre lucrurile pe care trebuie sa le afli).

desi recunosc ca sunt cam beginner, mi-a placut intreaga discutie pornita de la afirmatia ca “bannerul pe bloguri e mort!” si am reusit sa inteleg putin “cu ce se mananca” treaba. momentan sunt in faza in care sedimentez informatiile si acumulez altele noi, atat din carti, cat si de la oamenii din buis. ma bucur enorm ca am avut ocazia sa particip la acest event, si sa cunosc latura interactiva a viitorului meu job (partea cu networking-ul fiind asigurata de Rares, Cristi, Aurelian si Adi).

sunt momente in care descoperi o intreaga lume noua, de care nu ai fi dat daca nu ar fi fost sa faci un mic xPRiment. tu cand ai patit asa ceva si ce ai avut de invatat?

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email