and don’t forget the ice cream!

[jei jei, inca nu-mi merge netul pe laptop. dar sunt pe drumul cel bun]

incep un nou drum, pe care-mi doresc sa-l pasesc cu mai multa incredere in fortele proprii. don’t we all? am si intampinat ceva obstacole in primele zile, dar incetul cu incetul incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca de-acum ma uit pe calendarul lui 2009. acel majorat pe care cu totii ni-l dorim e pe drum, si pot simti parisul in nari cand ma gandesc la 3 septembrie.

nu-ti zic care-mi sunt dorintele cele mai secrete, fiindca vreau sa le descoperi rand cu rand citindu-ma. nu-ti urez toata fericirea din borcan, pentru ca s-ar putea sa fii deja sictirit de ea. nici macar nu te rog sa-mi raspunzi la vreo intrebare existentiala, care te-ar putea macina si pe tine. ce-ti cer e sa faci cateva xPRimente…si sa te gandesti la mine.

gaseste un strain mergand pe strada si povesteste-i toata viata ta. mananca inghetata miercurea chiar si atunci cand esti racit. pastreaza secrete si nu uita sa te gandesti la un cadou corespunzator pentru persoana corespunzatoare, chiar daca nu o merita. fa-ti singur un obicei din a-ti da cadouri. bea cafea si povesteste despre carti cu oamenii pe care ii adori. citeste ceva sci-fi daca nu citesti sci-fi sau ceva de dragoste daca nu citesti chestii de dragoste. gaseste cate-o melodie pentru fiecare moment important din viata ta si ascult-o din cand in cand. nu uita ca time wasting is a way of life.

invata sa simti ritmul pe care-l bati in fiecare zi si schimba-l, daca nu rezoneaza cu tine. invata sa auzi culorile si sa vezi cuvintele asa cum sunt spuse cu adevarat. canta si danseaza prin ploaie cand nu e nimeni care sa te vada. viata e compusa dintr-o mare de stari faine, ce merita traite la maxim.

si-acum e randul tau. ce xPRimente merita incercate cat timp mai sunt inca minora?

[black light burns-drowning together, dying alone]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email