all i want is…

gasesc o melodie bestiala, care se potriveste de minune si atmosferei de fata. am o furtuna de inspiratie pe care evident nu o pot controla in directia potrivita, si ma intreb sincer: “oare ce-am facut cu mine si cu accesele mele poetice de toamna-iarna?”. scriu despre orice am chef, oricand am chef, fara ca nimeni ca aiba voie sa ma dea in judecata. ce tare, frate! welcome to the 21st century literature.

si daca acum imi trece prin cap sa scriu despre papusi gonflabile, asta voi face. sau despre caderea zidului berlinului. sau despre vreme. doamne, ce subiect plictisitor! sau despre faptul ca am un fetis pentru tzatze mari. eh? incepe sa-ti placa? si mie. pacat ca nu le posed. dar pentru asta cunosc persoanele potrivite, si am noroc ca in loc de balcoane lovesc cu personalitatea mea.

am un amic major, o prietena foarte sexoasa si ma laud cu ei. chiar daca toti avem problemele noastre, at the end of the day, gasesc in cafea toate raspunsurile. sau ma agit, cer inca un orgasm, ma cert cu cineva si trec peste inca un rand de frustrari.

o sa fie o luna lunga si lipsita de placere, dar trece! intre timp ma bucur de funduletze juicy care ies la tabla la ora de mate si info-nimfo, fara ca nimeni sa stie ce fac! shhht! one day, i might check your ass too. sau poate devin extrem de neprihanita si incep sa-mi fac temele la toate materiile si sa-mi invat la economie.

dar parca varianta I suna mult mai tentanta! limite, matrici si liste, i’ve been expecting you!

[the dandy warhols-we used to be friends] now all i see is boobs. useless boobs

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email