SECs

niciodata nu mi-au placut oamenii care se tin fake in brate in poze. genul ala de poze pe care stii ca o sa le arati mai departe nepotilor si ei vor casca in timp ce tu le povestesti despre toate locurile in care ai fost pe vremea cand erai fata mare sau ficior vanjos. nu-mi plac oamenii care iti zambesc trufas in timp ce tu incerci sa le pozezi natura. sa ii imprimi asa cum sunt cu adevarat pe o bucata de film sau pe o particica mica mica din memoria aparatului tau foto digital.

smiley-urile alea blestemate care iti taie din cheful de a fi om cu adevarat macar pentru o clipa. conversatiile interminabile despre nimic. hai faiv si feisbuc si iutub si orele inutile pe care le petreci in fata unor chestii luminoase care nu iti produc niciun fel de sentimente. sa cauti iubiri pierdute in playlist-ul din winamp si sa nu le mai gasesti, amintindu-ti ca le-ai pus pe un cd pe care nu-l mai gasesti. sa astepti un reply de la persoana pe care ai taggenit-o in gand intr-un post. sa suni si sa nu-ti raspunda sau sa te sune si sa n-ai chef sa-i raspunzi. sa stii ca esti fericit si asta sa nu te faca cu nimic mai fericit decat esti.

sunt xPRimente pe care le fac in fiecare zi. mai citesc o carte, mai sar prin pat ca un copil, mai sun o so-called persoana random la telefon ca sa-i spun ca sar in pat, mai ascult o melodie care-mi aduce aminte de unul si altul, mai leg o conversatie de 3-4 ore cu un semi-strain pe strada despre muzica si fizica si oameni, ajungand sa-l chem la sindrofii si sa vina si sa ma gandesc uimitor de mult la el fara sa-mi dau seama de ce. incep sa cunosc oameni care nu au aparent nimic de-a face cu mine si ajung sa uit lumea care aparent ma cunostea. iubesc si uit cateodata ca iubesc ca sa-mi amintesc de mine. asa cum obisnuiam sa fiu. asa cum obisnuiam sa scriu pe vremea cand problemele mele aveau o cu totul alta dimensiune. apoi iubesc din nou si pac! sunt o noua versiune a mea.

borderline personality disorder? [da, m-am uitat la girl, interrupted acum 2 zile] sa aiba problemele mele un termen medical sau sa fie plain teenage issues cu rezolvare simpla, constand in mai mult timp petrecut facand chestii mai folositoare decat ganditul cu scopul de a ma ajuta sa ma mai calmez? si care-ti ofera tie macar 5 minute de lectura pe saptamana. tu stii care-i raspunsul tuturor intrebarilor din lumea asta?

[santogold-les artistes]

[citeste titlul din nou]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email