…::trezirea din eVisare::…

pentru ca vorba aia, microbul “c00l” trebuia sa ma atinga si pe mine in vreun fel, am inceput s-o ard aiurea pe un nou gen de muzica o data cu aparitia unui om care sa ma aduca mai mult pe fagasul ei. si n-a fost nevoie de prea multa munca de convingere, avand in vedere ca muzica electronica nu-mi mai e de ceva vreme complet necunoscuta (vezi d’n’b-ul, care nu se face cu chitara si vioara).

tehnologia isi zice cuvantul in ceea ce ma priveste. mai nou am uitat de pix si stilou, m-am apucat de eBooks si eStuff, ma amuz citind bancurile pe care le primesc ca mass pe mess si folosesc microfonul de la comp pe post de telefon cu blitz incorporat. fac 😀 cand sunt fericita si =(( cand ma dezamagesti. nu se mai vede cand nu bag pe cineva in seama, citind diverse chestii la germana in timp ce o persoana isi toarna sufletul intr-o ferestruica. desenez porcos pe doodle, imi enumar amintirile rand pe rand, folosindu-ma de cuvinte scrise cu CAPS LOCK pentru a pune accentul pe lucrurile mai importante.

au trecut mai bine de 40 de minute de cand ascult un nou mix, si nu ma mai pot gandi decat la faptul ca abia astept sa treaca timpul, sa vina o data seara si sa fug de eLumea de care m-am atasat. sa evadez intr-o visare care sa dureze cel putin toata noaptea, daca nu chiar mai mult. muzica …::trance::… m-a prins in mrejele ei si nu pot face altceva decat sa sper. sa sper ca n-am uitat sa visez si ca el si-a facut proviziile cu bunatati.

[markus schulz presents-global dj broadcast world tour]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email