mesaj pentru iubitorii micii devoratoare de publicitate

pentru prima data in ultima luna, am decis sa intru aici cu gandul precis de a scrie ceva remarcabil. ceva din suflet. fara inspiratii virtuale, fara sfaturi despre cum e mai bine sa surclasezi site-ul cutareanu, fara sa dispun de elemente perturbatoare.

aici sunt eu si numai eu. si putina muzica, pe post de background. apropo, stiai ca de fiecare data cand ma citesti eu iti recomand o melodie la final? ca sa stii exact ce mi se potriveste in situatia descrisa mai sus. de aceea regasesti titluri mai mult sau mai putin cunoscute, cateodata zambesti pe sub mustata stiind ca tu mi le-ai trimis in the first place si eu le prezint lumii intregi. intotdeauna incerc sa-ti ofer o perspectiva cat mai clara in mintea mea.

pentru ca, printre altele, pana si eu sunt un xPRiment al meu. si-mi place sa ma joc cu ceea ce sunt, legat de exterior (“dar tu de ce ti-ai prins bretonul cu clama?”), dar mai ales de interior. si cand te gandesti ca jei jei vrea sa faca design interior…si eu imi schimb mobilierul din suflet aproape in fiecare zi! parce que je peux.

ce crezi ca-mi place sa fac in fiecare zi ca sa nu ma plictisesc? ma schimb. imi place al naibii de mult sa surprind, si uneori scopul scuza mijloacele. exista toate sansele ca azi sa-mi vars amarul in fata ta, ca apoi maine sa te invit in paris sa visam si sa cautam borcanul de 4 kg de fericire impreuna. important este sa-mi accepti provocarile si cel mai important este sa nu te abati din drum si sa-ti doresti sa ma cunosti. tare, tare de tot. ca apoi sa-ti dai seama ca nu ma cunosti deloc si sa incerci sa ma REcunosti. and it can go on like this for ages, atata vreme cat nu imbatranesc.
. aici urma sa fie
. trecut
. secretul
. fericirii
. eterne
. dar m-am
. plictisit
. cat timp puneam
. atatea
. punctulete.
poate ca totusi te-am mintit. exista sansa sa fii si tu pe-aici. dar asta depinde doar de tine.
recunoaste, iti plac provocarile?

[allure feat. julie thompson-somewhere inside of me]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email