be the difference, change the world!

this one goes out to all the people out there who once inspired me. and to the ones who i hope to inspire one day.

au trecut ani buni de cand nu mai cunosc anumite persoane, si se pare ca asta nu m-a impiedicat nici pana azi sa invat ceva folositor de la ele. sunt oameni pe care sper sa-i vad intr-o zi pe culmile succesului, oameni despre care sper ca acum inspira alti oameni sa devina ceva. amuzanti, inteligenti, plini de energie si pofta de viata. oameni pe care-i caut uneori in alti oameni, si nu-i mai pot gasi. dar ma bucur ca am avut macar pentru cateva clipe sansa sa-i cunosc. fiindca, in cele din urma, ei raman cei care au pus bazele mele ca fiinta sociala.

in drumul prin viata, cauti sfaturi si ajutor, macar asa, pentru sufletelul tau. fiindca e prostesc sa spui ca nimeni nu te-a ajutat niciodata, macar cu un umar plasat strategic sub capul tau intr-un moment de cumpana. o afirmatie spusa in locul potrivit, la momentul potrivit. un ceva care sa te faca sa privesti lumea dintr-o alta perspectiva. sa te faca sa-ti doresti sa cresti mare si sa ajungi la randu-ti cineva special.

toti suntem oameni si toti gresim din cand in cand (uneori cam des, dar deh, se intampla si la case mai mari!). important ramane cine suntem dupa ce indepartam straturile asezate deasupra, for protection. acelea care ne dau uneori o alura de om superficial, stresat, disperat, nervos, negativist, lipsit de sentimente. daca in urma acestor procese ramane un om cu intentii pozitive, un om interesant si cu potential, atunci…se poate spune ca are sanse sa schimbe lumea.

fiecare poate fi cineva, important este sa si-o doreasca cu adevarat.

[kelly clarkson-break away]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email