people eVolve, right?

de la some1 la d_i_d la kinkyflorinutza, am ajuns sa ma numesc copilANDRA prin blogosfera si nu numai (si hai faiv-ul meu suna identic), desi a existat un element constant in intreaga mea “relatie de prietenie” cu internetul: id-ul meu de mess si implicit mailul. pornind de la o conversatie recenta, am realizat ca exista anumite asemanari intre E-volutia mea pe plan virtual si cea din realitatea zilelor noastre.

am inceput timid ca forumista pe la 12-13 ani (cam pe-atunci m-a lovit si pubertatea), intreband incolo si-ncoace despre viata si cu ce se mananca ea. raspunsurile pe care le-am primit nu m-au ajutat prea mult sa infrunt lumea din jur, dar am creat niste prietenii interesante care mai tin si azi *cu chiu cu vai, dar tin*. pe vremea aceea nu-mi placea sa ma exteriorizez si, believe it or not, nu eram deloc outgoing. daca arhiva forumului cool girl isi mai pastreaza posturile din 2004(?), atunci cu siguranta voi da peste niste pareri al naibii de puerile. dar tot ale mele sunt. ah, ce mare m-am facut!

apoi a venit perioada dark, rockerii, pletele, muzica data tare, stage-ul, incercarile de buhuhu soldate cu greseli catastrofale in ceea ce-mi privea prietenii din vremurile acelea. aveam 14 ani si un pic, simpatizam tipi de 17 cu chef de filozofat noaptea tarziu (fara mircea badea si oreste), venea capacitatea sau testarea nationala sau cum s-o fi numit in vremea aceea si cuvantul meu preferat era “STRESS”. cu toate ca aveam programul incarcat, atunci am inceput sa ies in lume si sa incep sa o cunosc.

intrarea in liceu mi-a deschis portile la xPRiente noi. iesirile s-au intensificat, oamenii s-au multiplicat, eu incercam sa ma schimb de zor si altii nu ma ajutau in acest sens. am trecut vie si peste clasa a 9a si marcam SUCCESURI peste SUCCESURI in dezvoltarea mea ca persoana. mi-a placut. chiar mi-a placut. si atunci a rasarit bloguletzul vechi, pe care scriam tot ce ma apasa pe corazon.

apoi a venit a 10a. hehe, prieteni noi, tequila, baieti, tequila, party party bum bum, tequila, d’n’b, tequila. that’s so cute, BUT IT’S WRONG! nu-mi aduc aminte prea multe chestii din serile de vineri, dar stiu ca am castigat ceva rezistenta la alcool, cunoscand in acelasi timp mai bine oamenii de langa mine, cat si cei din judete indepartate (bucuresti, unde esti?).

am iubit, am calatorit, am plans si-am ras in acelasi timp, am messengeranit si mi-am consumat toti centii, am cunoscut si am incetat sa mai cunosc oameni. sunt lucruri pe care nu le voi putea uita niciodata, desi uneori ma prefac ca nu le mai tin minte. sunt locuri pe care-mi doresc sa le mai vad de n ori pana ma duc pe lumea ailalta. si nu port nimanui ranchiuna ca s-a schimbat. pentru ca uite cate chestii cultural-educative am facut eu in ultimii 5 ani! 🙂 si astea-s doar cele de care-mi aduc acum aminte.

copila poezie imi spunea: ai 17, zambeste!

si promit sa incerc sa zambesc in fiecare zi intr-un mod diferit. cu acelasi chip, dar alta mentalitate.

[jose gonzales-heartbeats…suna mai bine decat originalul]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email