*mentinem legatura*

am in cap un plan secret care nu mai e atat de secret de vreme ce lumea a inceput sa afle despre el. acum devine si mai non-secret, din moment ce il postez intr-o forma sau alta si pe aici. nu conteaza, important este ca eu inca il tin secret. ca sa mai am material de un entry, nu de alta.

am fost plecata din nou la bucuresti, de data asta fara preaviz virtual. n-am dat telefoane decat oamenilor cu care intram in contact direct zi de zi, am mai trimis cate un mesaj in stanga si-n dreapta cand nu aveam somn. si am scris mult de tot pe un laptop la intamplare. un laptop de care nu vei mai auzi de acum incolo probabil, dar care a starnit in mine o noua dorinta, asa de sfarsit de sezon estival. vreau si eu laptopul meu!

ma asteapta niste mutari masive prin casa si prin viata, una-doua-cinspe excursii prin tara si…nu numai(?), deci timpul alocat frecarii de menta online mi-e limitat (god bless america!). plus ca vine scoala, scoala care de altfel ma ia in fiecare an prin surprindere, scoala pentru care trebuie sa-mi fac liste de cumparat caiete si alte porcarii in genul asta, scoala la care cica ne-au dat niste teme de vacanta pe care doar drulea si le face (orice asemanare cu o persoana reala e pur ocazionala si nedorita. sorry persoana reala fara ocupatie). scoala de care ma doare fix in spitz si pe care nu o sa o frecventez in prima saptamana, dar apoi tot imi gasesc nasul. whatever, case closed, avem altele mai nasoale pe cap.

stii ce-i mai nasol decat scoala? faptul ca vine ziua mea, eu vreau sa-mi tin mobilul inchis pe 3 septembrie si sa fac prostii, dar nu pot. imi plac prea mult mesajele si telefoanele de ziua mea, i just can’t help it. mai grav e ca nu mi-o tin, dar totusi astept mangaieri sufletesti de la oameni faini. te simti? pune-ti ceasul la ora 12 noaptea si suna. astfel castigi fara tragere la sorti un suc/o bere/o tequila (dupa gusturi si preferinte).

ziceam ceva de bucuresti? cu regret in suflet anunt ca nu mai am loc de bastina in bucale. si ca mi-a placut al naibii de mult excursia asta. am facut tot felul de tampenii hazlii, am cheltuit sume imorale de bani si m-am obisnuit cu regimul de viata KFC, iar acum intru in refacere din toate punctele de vedere, mai putin cel al tampenilor. pentru cine nu stie, dupa sziget m-am obligat sa fac tampenii, si trebuie sa o mai tin tot asa o vreme. doamne ajuta!

asa ti-as spune pe unde am fost si ce am facut, dar stiu ca nu-ti pasa. in schimb, sa stii ca de acum incolo am business standardul pentru momentele de maxima intimitate la discretie de cate ori ma duc in titan la semnul de “:)” de pe harta mea frumoasa si stricata (cunoscut si ca “apartamentul lui dan in care andra are acces nelimitat incepand din 15 septembrie”->asa-i, dan?). ma fac clubberitza “d? bucuresti” si o sa colind club a-ul cat sa-mi ajunga pentru anii de facultate pe care nu-i voi face acolo. bucurestiul e amanta mea preferata, dupa OGM.

viata e faina, fac saptispe ierni si la anul dau bairam. dar pana una alta, ma bucur de tot ce-mi ofera sibiul si imprejurimile, poate poate gasesc ceva sa-mi placa cu adevarat.

bucuresti, te iubesc chiar daca esti cu schepsis! important e ca-mi esti simpatic. rau de tot. asa-i ca ma lasi sa mai trec pe la tine si sa “merg stresat din nou spre piata romana”?

[amy macdonald-this is the life]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email