keep on rocking in the free world

avand in vedere riscul la care ma expun in momentul in care imi tot doresc sa plec o data din orasul asta, scriu de pe acum ca nu stiu cat timp va trece pana sa scriu din nou pe blog, dar ca-mi voi da toata silinta pe hartie. ma intorc la vechile mele pasiuni, poate cine stie? intr-o buna zi chiar vor fi citite de catre cineva.

pentru ca exista sansa sa ma cunosti inca dinainte de 2007, vei stii ca acum plec in locuri deja vizitate: bucuresti si budapesta. mapa de bucale a fost achizitionata cu ceva vreme in urma, iar cea de budapesta a succedat-o in passo allegre. si uite cum ajung, ceva mai experimentata si mai trecuta prin viata, in lipscani si pe vaci utca, la tnb si pe obudai sziget. si abia astept sa simt starile aferente locatiilor! marea nu se grabeste sa-mi apara in program, dar poate asa a vrut destinul. cine stie cand voi reusi sa aduc marea…tocmai la sibiu? important este sa fie mare in sufletul meu. de acolo si pana la “vino sa visam sub apa” mai e doar un pas!

de data asta am un program relativ stabilit: sa petrec clipe frumoase in locuri familiare, sa cunosc lume noua si sa recunosc lumea veche, sa fiu hepi si sa ma descurc, sa ajung la internet cafe-ul din regina elisabeta pentru a confirma faptul ca sunt hepi si ma descurc, sa mi se faca dor de cei de-acasa si, cand va fi sa ma intorc….RUPEREEEEE!

pentru cine vrea sa dea de mine in bucuresti, exista un numar sau chiar doua de telefon, o adresa, o strada, o casa, (un parc? da, e si ala), un caine pe care nu-l suport asa ca nu cred ca e cazul sa-l luam in calcul, o familie reunita pe plaiuri non-carpatine si…o linie telepatica disponibila 24h pe zi. daca vrei sa dai de mine, fa-o! exista sanse mari sa-mi fie dor de tine si sa nu stiu cum sa-ti spun. cu ocazia asta, mi-o zici tu mie intai si ma faci fericita!

sper sa revin cu materiale proaspete. intre timp, te las cu cele pe care deja le stii, amintindu-ti de faptul ca-mi place prea mult sa calatoresc ca sa nu o fac atunci cand prind ocazia.

[“merg stresat din nou spre piata romana” :-“]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email