eu. tu. noi patru.

[prolog]
asculta piesa asta pentru un efect sporit al lecturii. personal, o ador!

Billy Joel – Vienna

un potential motiv pentru care am scris acest articol poate fi gasit la copilul special
[end of prolog]

ma faci sa cant. ma lasi sa iubesc in liniste, stiind totusi ca te iubesc enorm. ma asculti chiar si atunci cand te prefaci ca nu ma asculti si te astepti sa exprim idei lungi in cuvinte scurte. dar stii totusi ca nu e felul meu. ma accepti, facandu-ma sa ma schimb in fiecare secunda. imi suporti ironiile, perversiunile referitoare la un oras pe care tocmai l-am vizitat, ma astepti 10 minute cand intarziu la bruk si in general suporti o groaza de lucruri care ma fac deosebita (stiu ca urasti sa ma asculti vorbind despre carti si humanitas, dar stii ca nu-mi pasa ca urasti sa vorbesc despre carti si humanitas, pentru ca asta e un lucru care ma face deosebita). nu esti o copie xerox decat prin faptul ca-ti imprimi trasaturile, cuvintele, gesturile si culorile in inima mea. constant.

te ascult. te iubesc. te fac sa vorbesti. te iubesc. te ajut de cate ori nevoie. te iubesc. vreau sa fii un om fericit. te iubesc cand esti un om fericit. te iubesc cand esti un om trist. te iubesc tujur, mai tare decat parisul. te iubesc chiar si atunci cand crezi ca nu te iubesc, si ca de fapt sunt doar un calator etern prin lume, cu bani de spart si fara experienta in ceea ce priveste certurile cu parintii. te iubesc pentru ca nu stii prin ce am trecut pe vremea cand inca nu ne cunosteam. te iubesc pentru ca ai ambitii, pentru ca vei fi un om mare si un parinte bun si-ti vei lasa copiii la mare, munte si-n budapesta. te iubesc stiind ca poate nu ne vom mai vedea zile, saptamani, luni, ani intregi, dar ca asta nu ma va impiedica sa te iubesc. te iubesc pentru ca ma faci sa visez la un apartament in viena in care sa fie un loc pentru toti. te iubesc pentru ca ESTI toti. esti totii mei. esti sufletul meu si borcanul de fericire de 4 kg. vinul meu rosu demi-dulce din ’91 din care ma imbat cu vise.

te iubesc pentru ca ma faci sa zic atat de usor si atat de des “te iubesc”, incat chiar a inceput sa-mi placa. imi vei fi alaturi oriunde ma voi duce si sper…sper sa-ti fiu alaturi oriunde te-ai duce.

si acum, hai sa ne bucuram de liceu!

[the cat empire-the lost song gandindu-ma la spitalul de urgenta-prietenii]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email