how to lose a parasite in less than a day

buna seara si bine v-am gasit. mi-am facut curaj pe ziua de azi si betia sentimentelor ma face aproape in stare sa articulez cuvintele in limba andreasca (o limba care aproape suna a frantuzeasca). sa revenim deci la subiectul nostru:

1. pentru a scapa de paraziti nedoriti, trebuie intai sa-i infrunti. nu spune nimanui ca tu ai reintrat in contact cu orice forma de animal, pentru ca toata lumea te va crede proasta (si pe buna dreptate), dar reintra in contact cu el pentru a te asigura daca e parazit sau un ursulet koala foarte pufos pe care l-ai parasit din lipsa de activitate. odata ce te-ai convins ca e parazit, e timpul sa treci la atac.
2. nu-i cumpara cadouri parazitului, altfel s-ar putea autointitula “ursulet koala pufos”. and we wouldn’t want that, would we?
3. pune-ti parazitul pe always offline (muhahaha i hate messengers) si da-i un binemeritat ‘delete’, dar nu-l pune totusi pe ignore (poate afli in timp ca era de fapt un ursulet koala pufos…neah!).
4. gaseste-ti melodii, prietene si activitati care sa te ajute sa treci peste capitolul re-re-re-deschis al parazitului care iti mananca zilele, noptile si ficatul.
5. apuca-te de sport.
6. sterge-i numarul din telefon, chiar daca i-l stii pe de rost.
7. apuca-te de sport, nu te apuca de baut.
8. ai voie sa bei pana cand ai chef sa dansezi pe manele, atunci e momentul sa zici: “eu nu voi mai bea niciodata din cauza parazitilor” si sa te apuci de sport. sau sa te culci, depinde ce iti doresti mai mult.
9. fa-ti un prieten din bucuresti pe care sa il cheme dan si caruia sa ii povestesti despre toti parazitii din viata ta si care iti graiasca in ritmuri de bitza. dan, iti spun din nou pe aceasta cale ca te iubesc in toate felurile.
10. uite-te la filme de femei si jura-te ca nu vei mai fi niciodata atat de naiva precum esti acum. si ca nu te vei mai uita la filme de femei.
11. consider the damn bastard dead meat!
12. apuca-te de sport sau de o limba foarte grea (rusa, japoneza sau germana)
13. pune-te cu cat mai multi tipi in cat mai putin timp. si ce-i daca-i slutty? esti beata si nefericita, si crezi ca toti sunt paraziti, DUH!
14. nu te gandi sa o suni pe cea mai buna prietena a ta care nu stie de reaparitia parazitului si o duce bine merci cu viata amoroasa (de ce ai suna o persoana care o duce bine cu viata amoroasa cand tu suferi?)
15. cauta vinul ala pe care l-ai pus bine (pentru ocazii speciale….atunci tu gandeai in doi).
16. ia o pauza de la scoala. seriously!
17. asteapta sa treaca noaptea de cumpana, citeste carti despre drogati intre timp (recomand cu caldura RealK de Dragos Bucurenci, chiar imi place).
18. gandeste-te la carti. nu carti despre cum sa cuceresti un tip in no time, ci carti pe care nu le-ai citit inca.
19. replanifica-ti vacanta. sau regandeste principii.
20. modifica-ti idealurile, stabileste-ti-le intr-o femeie puternica de afaceri care foloseste barbatii pe post de jucarii sexuale in forma de ursuleti koala pufosi (dar tari la nevoie).
21. watch gay porn.
22. aminteste-ti cine-i cel mai important om din viata ta. you’re right, it’s brad pitt. now get over the damn parasite.
23. canta karaoke pe melodia fall out boy-thanks for the memories. it helps. really.
24. fa un alt tip sa-ti promita ca te duce oriunde in lume si e at your back and call.
25. scrie un mesaj luuuung pe blog la 3 noaptea.
26. asteapta comentariile oamenilor carora le pasa de integritatea ta spirituala.

[fall out boy-thanks for the memories]

[experiment literar: eul liric->stie ea cine]

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email