Libertate, Egalitate, Pubertate – Volum de poezii

Toate lucrurile bune au un inceput :)

Uneori, desi drumul e anevoios, cand vrem un lucru cu adevarat il facem sa se intample. Testam putin apele ca sa vedem daca exista vreun interes in acest sens, apoi ne aruncam din plin pentru ca nu mai avem rabdare sa stam in loc.

Asa arata inceputul meu poetic – sper sa iti placa! Uite ce ti-am pregatit:

 

Poti downloada volumul “Libertate, Egalitate, Pubertate” AICI, in cazul in care vrei sa il citesti si sa il distribui prietenilor tai (si de ce nu, unei persoane dintr-o editura ce ar fi interesata de o colaborare in acest sens?). Pentru orice alte detalii referitoare la opera si nu numai, scrie-mi un comentariu pe blog sau trimite-mi un mail la adresa aceasta si pastram legatura.

 

Tin sa ii multumesc in mod deosebit lui Cristi Rus pentru designul acestui volum, noptile nedormite pe care le-a petrecut cu mine ajutandu-ma sa-mi exprim liber sentimentele, dar mai ales pentru suportul pe care mi l-a acordat si mi-l acorda de fiecare data cand am un proiect ce merita sa vada lumina zilei.

2 Responses to Libertate, Egalitate, Pubertate – Volum de poezii
  1. Pati

    Nice xD Congrats’. Poezia Mihai e pentru Mishu? :) )

  2. Andra Muresanu

    @Pati: strict confidential :) ) dar in principiu ai prins ideea. Multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>