Prima data

A trecut foooarte mult timp de cand nu am mai completat o leapsa, asa ca m-am autoservit de la Dariana si am facut un mic exercitiu de memorie. Iata ce a iesit:

Prima zi de scoala: Am adormit fiindca nu intelegeam ce zicea invatatoarea (vorbea in germana).

Prima fomatie care mi-a placut la nebunie: Backstreet Boys

Prima caseta audio cumparata: Andre-Noapte de vis (cea cu “Mosule, ce tanar esti”)

Primul sarut: Vara dintre a 7a si a8a sau “vara initierii”.

Primul iubit:
La 13 ani, cel ce a asteptat pana in vara ca sa ma sarute.

Prima zi de liceu: Ma uitam in jur sa vad fetze cunoscute si ma intrebam cand voi incepe sa cant “ani de liceu cu emotii la romana”. Pana la urma am ajuns sa cant “ani de liceu cu emotii la conferinte de marketing” :) )

Primele cuvinte pe care mi le-a adresat prietena mea: “Da-mi mie sticla cu apa, ti-o desfac eu” :)

Prima zi de facultate: Doamne ajuta sa iti povestesc pe larg ce se va intampla atunci.

Primul 3: Limba si literatura romana, materia mea preferata. Tema semi-nefacuta si o colega care m-a dat in gat.

Prima dată când am postat pe blog: Voiam sa ii arat unei prietene faptul ca iti poti scrie gandurile si in alta parte in afara de hi5…si am inceput sa-mi scriu eu gandurile peste tot pana la urma.

Daca iti place acest mic xPRiment, te invit sa iei leapsa, sa o postezi pe blog si sa-mi trimiti si mie link-ul pentru a o putea citi. La tine cum a fost prima data?

5 Responses to Prima data
  1. Ana

    Eeeei..bine:)..’prima data’ va ramane mereu in amintirea fiecaruia..si daca mei e si un moment placut e si mai bine.Prima zi de liceu..a fost destul de obisnuita pt mine..eram deja acomodata cu atmosfera,fiindca gimnaziul tot acolo l’am facut,insa era totusi o diferenta:acum eram si eu liceeana..si…acum astept Ultima zi de liceu..care si aceea va fi memorabila si inca ceva..prima zi de facultate..o noua experienta de viata,un nou mediu..persoane noi..hmm…destul de interesant dupa parera mea.

  2. Andra Muresanu

    @Ana: la fel s-a intamplat si la mine (fusesem in acelasi gimnaziu, dar eram inconjurata de cu totul alti oameni). Sunt foarte curioasa de ceea ce imi va oferi facultatea. Tu cand termini liceul?

  3. Ana

    anul acesta…sunte de aceeasi varsta.La ce facultate vrei sa intri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>