bucharest’n'body language

Ti-am pregatit un articol plin de detalii despre plecarea mea neasteptata duminica la Bucuresti si cursul de limbajul trupului la care am luat parte, pe care il gasesti dand click AICI.

Detaliile picante le-am pastrat pentru blog: am trecut peste una dintre cele mai mari provocari in privinta nesomnului in acest sfarsit de saptamana, am aflat ca e bine sa pleci de acasa cu lectia invatata si sa te astepti mereu la surprize atat din partea oamenilor, cat si din partea locurilor spre care te indrepti. Bucurestiul e un oras pe care am reusit sa-l descifrez (in mod uluitor) si de aceasta data fara vreo harta sau pregatire intensiva in acest sens, insa „ulciorul nu merge de multe ori la apa”. Mai bine previn decat sa atac data viitoare.

Cel mai important este sa ai incredere in tine, in orice situatie esti pus. Chiar si atunci cand ajungi in fata unui zid pe care scrie total altceva fata de ce te asteptai, conteaza sa-ti pastrezi calmul si sa-l escaladezi. Intotdeauna vei aprecia un lucru pentru care a trebuit sa muncesti din greu ;)

4 Responses to bucharest’n'body language
 1. ZUGRAVU

  OFF TOPIC
  Salutare,

  stiai de asta: http://www.beigbeder.net/pages/livre.php?id=16 ?

 2. Andra Muresanu

  Oui, am citit cartea. Daca esti din Sibiu, o poti gasi la libraria Alexandria din mall ;)

 3. vlad

  Deci acum stii sa ajungi din Cismigiu in piata Lahovari ? :) ) Sau de la Piata Victoriei in parcul Floreasca ? Ca pe astea ti le-am aratat pana acum…

 4. Andra Muresanu

  In parcul Floreasca inca nu stiu sa ajung de una singura, dar sunt mult mai descurcareata momentan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>