remember

…vremea cand numele meu se incheia cu .blogspot.com, cu toate afectiunile aferente unei bloggeritze minore si xTRem de ilegale. cand nu stiam ce-i ala SEO si-l confundam cu CEO (crezand ca poate o fi o noua forma de abordare a aceluias subiect). cand scriam articole si ma semnam prin propriile nazuinte, stiind ca “o sa cresc eu mare si va fac pe toti”.

heh, timpul a trecut rapid, lasand in urma doar o vaga amintire a celeia ce am fost mai demult. ce-i drept, afirmatiile facute in trecut stau mereu la dispozita celor cu adevarat interesati, uneori chiar si la indemana mea, pentru a analiza anumite intamplari, pentru a le reinterpreta. sunt cuvintele care ma definesc, care au conturat pe parcurs imaginea unei persoane dornice de noi xPRiente si calatorii, sunt acele fotografii care m-au acaparat intr-o forma sau alta si mi-au deschis orizontul, sunt eu. in portii mici si frecvente, cu bune si rele, cu sau fara cartile citite, temele facute, twitter-ul la zi.

pentru mai multe detalii, accesati-mi viata personala. sau dati click pe prima luna care va sare in cale. pentru ca bloguletzul, cuibusor de nebunii, implineste un an de activitate sub numele de xPRiment.com, insa, a fost si va ramane o parte din Andra Muresanu (future writer of dreams and desires).

[nouvelle vague-this is not a love song]

p.s. iti multumesc ca ma citesti si sper sa-ti ofer macar un motiv in plus cu fiecare articol sa o faci in continuare!

5 Responses to remember
 1. Giusy

  fac pariu ca ziua asta nu o vei uita in graba :p sau poate ca niciodata :d

  La multi ani!

 2. Andra Muresanu

  :) ) hehe, fotografia e intr-adevar de la majoratul meu (din 3 septembrie) si a fost publicata in premiera, dar motivul celebrarii a fost implinirea unui an de xpriment.com (inainte aveam un cont pe blogspot).

  iti multumesc din suflet oricum!

 3. andrei

  hi hi hi… apoi sa ne intalnim la batranete tot pe;aici :) )… pe net :) … ha ha ha… bine… atunci mesajele vor fi mai balbaite… dar bineinteles… si mai intelepte :) )))… ce sa;ti urez virtual?… cat mai multe posturi… si cat mai multi cititori… si tu sa fii cat mai mult… tu :)

 4. Catalin

  La multi ani! >:D<
  Sper sa ma ierti ca te felicit cu 4 saptamani mai tarziu, in ultima luna n-am avut timp nici sa scriu.
  Iti urez multa bafta in tot ce faci. :)

 5. Andra Muresanu

  @Andrei si @Catalin: bloguletzul meu pro si batran va multumeste :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>