325 hot gossip

n-am avut niciodata unghii frumoase. ba dimpotriva, de multe ori mi-am pus problema ca exista vreo lipsa de “ceva” in organism, motiv pentru care au structura pe care o poseda. sunt casante, se exfoliaza, au probabil atatea dileme in legatura cu existenta aceasta pe Pamant, incat fie se sinucid, fie ajung intre dintii mei (foarte puternici, de altfel). Si uite-asa am avut parte de o adolescenta lipsita de placerea de a-ti infatisa mainile cu ostentatie in vazul lumii.

cu timpul, am aflat de leacuri pentru cuticulele mele salbatice. am incercat sa le dau cu creme scumpe, dar nu m-am tinut de treaba si nu am ajuns la niciun rezultat concret. toate nebuniile care-ti intaresc unghiile si le fac ca in revista? le-am incercat si tot degeaba a fost. pile peste pile, de la cele din metal la cele din materiale pe care nu le pot pronunta, toate au trecut prin mainile mele. insa pentru a reusi, e nevoie sa persisti in incercare.

am ajuns intr-un punct al vietii mele in care am decis sa le ascund in spatele straturilor de gel. brusc, lumea se uita mai atenta la mainile mele, eram constant admirata pentru french-ul desavarsit pe care-l afisam, am ajuns chiar in situatia in care refuzam sa neg ca e vorba de niste unghii false, puse acolo cu multi bani pentru a-mi multumi ego-ul. sub plastic se ascundeau aceleasi unghii mici si firave pe care le-am avut dintotdeauna si pe care nu le ajutam in niciun fel sa supravietuiasca traiului cotidian.

atunci am decis ca e timpul sa pun capat saradei. ca e inutil sa umblu faloasa prin lume cu ceva ce nu este al meu. lasandu-mi unghiile sa respire, am reusit sa le aduc la performanta de a arata de-a dreptul acceptabil, prin propriile lor metode. mici si cochete, au acum o noua nuanta perversa, parca numai buna pentru sarbatori petrecute pe plaiuri straine. am observat faptul ca le place enorm sa fie rasfatate, sa aplic exact acele substante care le calmeaza si le ajuta sa creasca. am inteles ca ele sunt o particica integranta din mine si ca le pot face sa semene cu intregul prin simpla aplicare a doua straturi de oja rosie.

cine ar fi crezut ca schimbarea survine doar atunci cand esti impacat cu tine? :) [si stii cum sa citesti printre randurile propriului tau destin]

[you've got the love]

5 Responses to 325 hot gossip
 1. Giusy

  intr-adevar…pentru voi femeile unghiile sunt o dilema mare…daca arata asa, daca arata invers, daca sunt scurte, lungi, cu sclipici, cu urme de crocodil si io mai stiu ce.

  e bine macar ca acum ai unghii asa cum vrei…acum etsi implinita :) )

 2. Hoops and Yoyo

  Never lie to yourself about who you are. Lie to other if you really must, but not to yourself.
  There’s nothing nicer than the natural you.
  Nice song.

 3. Andra Muresanu

  @Giusy: daca implinirea ar sta doar in unghii…dar e o multumire interioara sa le privesc si sa le vad atat de ROSII ;)

  @Hoops and Yoyo: got it. thanks!

 4. Ana

  si eu am niste unghii asemenea tie…insa le port naturale,fara sa le dau cu nimic.Prefer naturaletea,cred ca e cel mai bine sa fii natural,fara sa te minti pe tine insuti.Multe persoane vor sa para fakeuri,in special fete.Ma uit in jurul meu si regasesc o multime de astfel de persoane.

 5. Andra Muresanu

  Uneori “da” bine sa ai unghii lungi si frumoase la o petrecere (spre exemplu, la banchet). Acest articol a fost scris cu dublu sens, pentru a reflecta diferenta inspre superficial, plastic si…autentic :) Chiar daca uneori autenticul are anumite defecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>