there’s a thing about virgos

virgoNu stiu daca acest lucru apare doar la mine, din cauza ca si eu sunt Fecioara, sau e un sentiment generalizat pentru fiecare om care regaseste printre prietenii sai un numar tot mai crescut de oameni din aceeasi zodie.  In orice caz, in ultima vreme mi s-au plimbat prin viata atatea Fecioare interesante, incat am devenit (tot mai) mandra de obarsia mea astrologica.

Poate ca e vorba de o chestiune de apartenenta. M-am simtit extrem de inteleasa de persoanele din zodia mea, astfel incat am ajuns sa cred ca avem cu toate un mic secret pe care il ascundem de restul lumii. Un “thing”, doar al nostru, pe care il pot intelege cel mai bine oamenii aflati in situatii asemanatoare.

Sa-ti povestesc putin despre Fecioare. Acestea au doua tehnici prin care vor iesi in evidenta in orice context social: fie par nepasatoare fata de tot ceea ce se intampla in jurul lor, jucand cartea indiferentei pentru a-ti provoca interes, fie se arata extrem de implicate in ceea ce vorbesc, dezvaluindu-si astfel pasiunile si ambitiile. E de ajuns sa privesti atitudinea voit ignoranta a unei Fecioare in anumite discutii CU tine, pentru a remarca faptul ca e interesata DE tine. Si acest lucru nu se limiteaza doar la zodia mea. :)

Ce importanta are pentru tine zodia unei persoane cand vine vorba de relatii?

[beyonce-gift from virgo]

p.s. am ceva pentru tine, in caz ca iti place sa studiezi indeaproape astrologia si zodiile.

One Response to there’s a thing about virgos
  1. dheo

    Ca unul care nu doar ca ignora zodiacul, dar chiar considera o oarecare limitare in gandire principiul construirii vietii strict dupa principiile lui, ce-as putea zice decat un NU hotarat? (Acel “nu hotarat” s-ar traduce prin “nu, nu are importanta zodia in nicio sectiune a vietii mele”).
    Citind descrierile de mai sus, ai fi incantat la prima vedere de modul in care esti definit; si la urma urmei ai tot dreptul sa fi asa, ca orice om care-i place sa auda ca se incadreaza intr-un grup de oameni inteligenti, populari sau cu “the last word”.
    Insa cand chestiile astea te limiteaza, gen “ah, nu-mi permit sa o plac pe tipa respectiva pentru ca e din zodia x iar zodia mea cu zodia ei nu dau niciodata o relatie stabila” denoti exact ce spuneam mai sus: gandesti ca o persoana care n-a prea avut tangenta in viata cu ceea ce numim Logica. Pentru ca de la zodiac pana la a crede in destin nu e decat un pas. Iar destin+zodiac (care include intr-o forma sau alta si prezicerea viitorului) nu inseamna altceva dacat ca iti permiti sa crezi despre tine insuti ca nu esti decat o jucarie mica in mainile unor astrologi, a unor forte naturale/supranaturale sau a hazardului. Ori eu refuz sa cred ca sunt un robotel si incerc, atat timp cat am inca ratiune si constiinta sa iau singur decizii in ceea ce ma priveste, fara a ma lasa “ajutat” de Mama Omida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>