first time

De-a lungul multor ani de zile s-a intrebat cum va fi acest moment. Un moment deosebit in care ea avea sa-si manifeste crezul, in care se putea exprima liber de orice constrangere care ar putea-o deranja. Acum stia ca a venit vremea sa spere. Sa creada ca in urma alegerii ei, viitorul va deveni mai bun.

Se pregatise psihic pentru aceasta clipa de ceva timp. Analizase avantajele si dezavantajele de a face aceasta miscare, si desi ei ii trebuise mai mult timp pentru a se decide, rezultatul fusese cel scontat. ACUM era momentul pentru prima data. Acum avea ocazia sa nu fie prea dezamagita de ceea ce urma sa se intample. Exista si varianta de a fi foarte incantata de alegerea facuta, astfel incat castigul era oricum de partea ei.

Stilul pe care il adopta era casual, dar indeajuns de sobru pentru a semnala ca e o zi deosebita in viata ei. Isi amintea momentele in care discutase cu parintii sai diverse aspecte ale acestui proces, menite sa o pregateasca indeajuns de mult pentru a face o alegere proprie, de buna voie si nesilita de nimeni. In timp ce permitea Chanel-ului sa ii improspateze pielea, se intreba daca merita sa-si faca atatea ganduri. Daca nu cumva acest lucru se simte, si nu se gandeste prea mult dinainte.

Isi lua jacheta si, stiind ca nu mai exista drum de intoarcere, porni la drumul ce avea sa o introduca in tainele vietii comunitatii. Pentru prima data, azi poate scrie pe buletinul de vot ceea ce ii place si ceea ce o deranjeaza in mersul tarisoarei noastre. And this is just the beginning of a beautiful friendship.

How was your first time?

6 Responses to first time
 1. A.Faith

  apropos de prima dată: http://afaith.eu/2008/11/16/prima-data-primele-concluzii/

 2. dariana

  poti sa citesti cum a fost prima oara cand am votat in Viena :)

  http://dudette-rendezvous.blogspot.com/

 3. dariana

  …aaa…why are you reading the blog of a Base’s fan?

 4. Andra Muresanu

  am I reading the blog of a base’s fan? :)

 5. dariana

  …sau cei de la rubrica “reading” sunt cei care te citesc pe tine? :P

 6. Andra Muresanu

  @dariana: nu, ei sunt “blogroll-ul” meu, in marea lor majoritate prieteni pe care i-am facut in urma discutiilor pe teme apolitice ;) nu ma intereseaza cu cine “tine” o persoana pe care o cunosc atata vreme cat e dispusa sa-si argumenteze punctul de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>