printre ganduri

pour vousDaca e un lucru pe care-mi place sa-l descopar intr-o persoana care se afla in apropierea mea, acela e PASIUNEA. Pasiunea cu care lupta pentru a-si atinge scopurile, cu care infrunta ore de munca istovitoare pentru a capata xPRienta, care il indreapta spre un succes fulminant sau macar spre un drum plin de peripetii prin care se “initiaza” in tainele lumii.

De ce sa nu recunosc? Imi place sa ma inconjurez de astfel de oameni puternici, increzatori, care privesc viitorul cu optimism, fiindca ma ajuta sa-mi recapat fortele interioare. Oamenii veseli, zambareti, vorbareti si plini de idei starnesc in mine cele mai placute emotii, de fiecare data cand privirile noastre se intersecteaza.

Sunt acei oameni pe care i-am pastrat in albumele cu amintiri, printre ganduri si printre randuri, care s-au intiparit in sufletul meu si ma ajuta sa-mi regasesc inspiratia ori de cate ori imi doresc sa exprim ceva profund. Sunt muzele mele, dar in acelasi timp si mantra mea protectoare in fata obstacolelor.

Tu, privindu-ma cum cresc cate un pic in fiecare zi, esti cel care ma indeamna sa-mi intind aripile spre orizonturi indepartate. Sa zburd cu gandul indreptat catre stele si sa-mi indrept privirea catre miracolul fiintei umane.

Iti multumesc ca esti atat de superb, in toate felurile posibile!

[vita de vie-praf de stele]

7 Responses to printre ganduri
 1. andra

  poza asta mergea mai bine la rubrica `kinky thoughts` …

 2. Giusy

  asta se numeste varful placerii de a trai :)

 3. Alle

  Mark Twain zicea: “Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare”

  damn, oamenii zambareti, veseli, pasionati, sunt minunati ! :D toata lumea/oricine are nevoie de ei.

 4. Andreas

  Io-s minunitat si ii fac pe ceilalti sa se simta bine, da unde-s aia care ar trebui sa ma faca sa ma simt bine?
  Am exagerat cand am zis ca-i fac sa se simta bine. De obicei sunt “a pain in the ass”, da totusi, unde sunt cei care-mi provoaca mie “pain in the ass” (doamne, nu puteam scrie ceva mai gay =)) )? Ah, stai…ca-s peste tot.
  Daca zici ca ai asa multi oameni care te inspira, imprumuta-mi si mie cativa, ti-i dau inapoi dupa ce m-am facut mare. :P

 5. daninho

  off topic: nice photo :”>

 6. Andra Muresanu

  @andra & @daninho: merci de compliment!

  @giusy & @alle: aduceti completari postului in sine, mi-a facut placere sa citesc comentariile voastre.

  @andreas: lauda de sine nu miroase-a bine…dar, schimband registrul, pe unde iti mai duci traiul, mon cherule?

 7. Catalin

  You’ve grown up quite nicely. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>