how to play the game

work. work. work.

deviza pare simpla (si daca stau bine sa ma gandesc, mi-a luat aproximativ 5 secunde sa scriu acest cuvant repetat de trei ori pe desktop). pare simpla, dar nu este.

pentru ca de multe ori te apuci de atatea chestii in acelasi timp, incat nu mai stii pe care sa o duci la capat prima…si termini prin a nu mai duce niciuna la bun sfarsit. mai ales daca esti genul de persoana “determinata, voluntara, cu spirit organizatoric si abilitati de a lucra intr-o echipa eficient”, sau daca iti plac foarte multe domenii si vrei sa faci o treaba frumoasa cu ele pe viitor.

in ajutorul meu au venit multi termeni noi, pe care, in afara business-ului, ii poti implementa in viata de zi cu zi. despre ce vorbesc mai exact?

focus. lucreaza tintit, cu finalul mereu in cap. stiu ca-ti suna “self developmentish”, dar chiar asa este. atunci cand stii din start de exemplu ca-ti doresti sa ajungi la facultate in viena si sa inveti “de la ei” o gramada de tehnici pe care le vei putea dezvolta ulterior, nicio carte nu ti se va parea prea scumpa pentru a obtine acest lucru. niciun impediment de ordin lingvistic nu va putea fi demontat, nicio meditatie nu va parea inutila.

exista momente in care am dubii cu privire la eficacitatea lucrurilor pe care le invat acum pentru viitorul meu. insa, fiindca stiu ca in final voi ajunge la ceea ce imi doresc.

tie ce-ti face jocul/jobul mai usor?

[ciara feat. missy elliot-work]

4 Responses to how to play the game
 1. dheo

  Cand iti impletesti jobul/activitatile mai putin placute, cu chestii misto si cu oameni de nota 10, parca munca nu e imposibila. Agree? :D

 2. Giusy

  persoanele din jur, care iti ofera informatii intersant. Receptezi mult mai usor informatia daac e interesanta, si o utilizezi mai detaliat si mai rapid :)

 3. HMD

  Cel mai bun motivator pentru mine este o persoana care sa-mi spuna ca nu pot sa fac/reusesc ceva. Atunci schimb discul si nimic nu ma poate opri din a ii demonstra ca a gresit. Poate ca suna stupid pentru unele persoane dar nimic altceva nu ma poate motiva mai mult decat acest lucru. ;)

 4. Andra Muresanu

  @dheo: totally agree!

  @giusy: pentru mine conteaza mai mult persoana decat informatia pe care o furnizeaza. daca e interesanta si aceasta, perfect!

  @HMD: depinde de gusturi. in cazul meu: nu ma fascineaza foarte tare sa fiu criticata fara motiv, dar ma pune in garda si ma face sa livrez lucruri de calitate! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>