zambetul din buletin

mai e doar putin timp, si-mi voi lua oficial la revedere de la primul meu buletin. pentru ca dupa 4 ani de cand am fost nedespartiti, prin toate cluburile si cafenelele, prin tara si strainatate, el s-a decis sa ii predea stafeta unuia nou, mai blinged out, mai blond, mai plin de sperante.

ce s-a schimbat de atunci si pana acum? cate putin din tot. imi aduc aminte cu cata fala il plimbam dupa mine atunci cand l-am primit, cat de mult ma bucuram ca am implinit 14 ani si cate posibilitati existau de atunci in lumea mea. brusc, nu ma vedeam obligata sa-mi demonstrez varsta si identitatea adevarata decat prin aratarea unei simple bucati de plastic. aceeasi bucata care urma sa ma impiedice sa-mi cumpar ulterior cantitati considerabile de licori bahice. (prietenii stie de ce)

acum, nici macar impedimentul acesta nu va mai exista. brusc, voi avea voie sa beau, sa fumez, sa merg in cluburi, sa am relatii sexuale cu cine-mi pofteste inimioara, sa intru la mititica, sa am acces la tot felul de evenimente trance, dance si house si CEL MAI IMPORTANT: sa ies din tara neinsotita de un major cu procura notariala.

da dragilor, de acum incolo sunt libera sa fug prin lume, pribeaga, cu acel rucsac in spate de care tot povesteam in urma cu un an, si singurul meu insotitor va fi noul buletin pe care mi-l procur in curand. singura mea limitare ar putea fi absenta dinero-ului, dar si de acela se face rost atunci cand exista o dorinta adevarata in acest sens.

tot ce-mi propun dupa ce ating varsta de 18 (3 septembrie folks, stay tuned!) este sa obtin tot ce-mi propun. nothing less, nothing more.

si sa am tot timpul zambetul din buletin pe fata! :)

[telepopmusik-don't look back]

5 Responses to zambetul din buletin
 1. Ameli

  nu prea inteleg eu de ce vrei sa – ti schimb buletinul la 18 ani? Buletinul, care daca nu l-ai pierdut, e valabil 10 ani. Deci, da! Ar trebui sa te prinda 24 de anisori cu acelasi chip de copil :P

 2. CopilANDRA

  incepand din august 2005 a existat o reglementare in legislatie care prevedea ca buletinul facut la 14 ani este valabil doar 4 ani de zile, deci el imi expira in 03.09.2009.

  nu il schimb de frumusete! :)

 3. Ameli

  incep sa fiu de-a dreptul invidioasa :) ) si pe tinerete si pe noul tau buletin si pe faptul ca, pana in momentul in care il vei tine pe “noul” in mana, vei avea speranta ca macar noua poza sa arate mai uman. (poate ma insel eu, dar pozele din buletin nu sunt chiar cele mai reusite, sau poate, nah, esti tu o fericita :P )

 4. A.Faith

  şi lasă-mă să ghicesc, expriă de ziua ta, nu?

  aşa a avut un prieten surpriza: în ziua cu examenul auto, l-a dat afară din sală, că nu l-a acceptat calculatorul. îi expirase în ziua respectivă…

  anyway, referitor la pozele din acte, trebuie să recunosc, am o moacă în fiecare de zici că l-am văzut pe bau-bau! barem în permis… zici că aveam cel puţin 6 beri la bord!

  PS: ce bine e cu subscribe to comments

 5. CopilANDRA

  @Ameli: si cealalta fotografie a aratat frumos, sper ca aceasta noua imagine blonda sa fie bine reflectata in buletin :)

  @A.faith: de ziua mea expira, oricum deja am facut toate formalitatile pentru obtinerea noului buletin. Din 8 sept imi recastig identitatea :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>