tweet meet #1 sibiu

Ai mai zarit undeva pasarica pe care o regasesti in dreapta articolului? Inseamna ca e bine sa fii cu ochii-n patru in continuare, fiindca mesajul urmator e adresat pentru tine!

Am observat in ultima vreme faptul ca exista din partea celor din Sibiu un interes tot mai mare pentru twitter, un social media device delicios dedicat persoanelor care doresc sa mentina legatura cu prietenii lor, dar si sa creeze noi conexiuni cu oameni din toate colturile lumii prin intermediul online-ului.

Ceea ce m-a adus la urmatorul gand: ce-ar fi sa organizam un tweet meet, in care sa putem povesti despre motivele care ne fac sa scriem pe twitter mai des sau mai rar? In acest fel vom ajunge  sa ne cunoastem mai bine si sa gasim activitatile pe care le avem in comun.

Twitter is also for business, you say? Ce ocazie mai buna ca anumite companii ce au user pe twitter sa intre in contact direct cu cei carora li se adreseaza ofertele lor! Poate in acest fel ne vor convinge ca produsele lor sunt cele de care avem nevoie cu adevarat.

Pe cei pasionati de twitter ii astept joi, 16 iulie, la ora 20 pe terasa hotelului Continental Forum (Piata Unirii, nr. 10 – fostul hotel Bulevard), cu sau fara laptop/telefon mobil, pentru a discuta si a ne simti bine! Pana atunci, te rog sa-mi trimiti un mesaj de confirmare aici pe blog sau la @copilANDRA pe twitter.

Meet you there!

[P.S. pentru informatii proaspete referitoare la meet, cauta pe twitter #sibiutweetmeet]

Lista participantilor:

Subsemnata

Dheo

Aurelian

Andra (suflet pierdut)

Cristi Rus

Rares Budac

Vlad Gidea

Calin Blaga

Nosfer

KenaSiu

ciuchete

one Aussie and one Dutch :)

Brylu

participantii de la Marketing 24/7

aici e locul pentru tine

9 Responses to tweet meet #1 sibiu
 1. Aurelian

  See you there :)

 2. [...] adune la prima întâlnire a utilizatorilor sibieni de twitter. Fără a sta prea mult pe gânduri, fixe... dheo.ro/sibiutweetmeet
 3. [...] Tweet Meet - intalnire microbloggerilor. Andra este organizatoarea si inscrierile se fac la ea pe blog. ... mazemania.ro/2009/07/13/sibiu-tweet-meet
 4. mazemania

  sper sa ajung si eu!

 5. Rares Budac

  See you there!

 6. Nosfer

  ahhhhhhh de ce in chestia aia cu scaune care-ti aplatizeaza fundul? eu nu vreau sa am fundul plat. Totusi, i’ll be there probably.

 7. Vladimir

  Pune-ma si pe mine . O sa mai vin cu un prieten sper sa nu fie nici o problema . Ne vedem acolo ;)

 8. Bebs

  Imi place faptul ca iei initiative si nu te dai inapoi de la a organiza. Pune-ti creativitatea la bataie ! :D

 9. Dragos M

  Suna interesant, ne vedem acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>