avea ochi albastri

big blue eyessi culmea, habar nu aveam ca-i poseda pana cand nu l-am privit prima data in ei. observand ca de fapt, ceea ce are in suflet nu se potriveste deloc cu ceea ce arata in exterior. intotdeauna am crezut ca-i are caprui, poate verzi. dar niciodata nu mi-am imaginat faptul ca avea ochi albastri.

am vazut insa mereu ca avea sufletul albastru. ii placea sa lucreze pana noaptea tarziu, si era demn de apreciat pentru perseverenta de care dadea dovada atunci cand isi dorea sa duca la capat un lucru. practic, nimeni si nimic nu-l putea abate de la drumul sau prestabilit spre succes. insa, pentru un om cu ochi albastri, era al naibii de rigid si de implantat in success self development books-urile sale. poate de aceea nu am crezut nicicand ca i-ar avea tocmai de aceasta culoare. nu parea a fi purtatorul tipic de ochi de culoarea cerului. desi era un artizan, nu era tipicul de artist indragostit de pierderea inutila a zeitului.

cand m-a privit inapoi si mi-a spus: “avem timp sa povestim si alta data. eu acum am ceva de terminat”, am stiut ca ACESTI ochi albastri vor fi unii pe care cu greu ii pot trece cu privirea. cand vad ca si acum imi stau in gand, dupa atat timp de cand nu i-am mai vazut, ma intreb:

ochi albastri, oare iti vei spune vreodata povestea pana la capat?

[nosfer guestmix, pe care mi l-a dat fainul cu mare drag]

7 Responses to avea ochi albastri
 1. dheo

  Din descriere inteleg ca vorbesti despre un actual/viitor om de succes. Oare-l cunosc?

 2. CopilANDRA

  exista sansa sa se afle in tine, macar putintel. retine faptul ca scriu portrete, nu transcriu realitatea. :)

  practic, imi las mintea sa zburde prin evenimentele de peste zi si sa conceapa o unitate creativa pe care as putea-o impleti cu alte ganduri ce-mi trec prin cap.

 3. Ruxa

  intotdeauna isi va spune poveste pana la capat..trust me:P :*

 4. Giusy

  sa stii ca de multe ori ceea ce vedem la un om nu reliefeaza neaparat ceea ce are in interior. Sunt multi baieti care sunt duri, dar o fata puternica ii face mielusei si scoate tot ce au mai bun in ei, in materie de frumos.

  Zbye :)

 5. Andreas

  Stories are always neverending. :) )

 6. COSTZ_05

  OK, DRAGA DAR REALITATEA UNDE E DACA TOT CREEZI PORTRETE IDEALE?
  OARE SA TRAIM INTR-O LUME A MISTERELOR SI NECLARITATILOR?
  EU IUBESC DOI OCHI ALBASTRI DAR FARA SPERANTA PENTRU CA NU AM DESTUL CURAJ SA-I SPUN CE SIMT PENTRU EA… ASTA E VIATA!
  AI PUTEA SA TE APUCI DE SCRIS CARTI PTR CA VAD CA AI TALENT DESTUL PENTRU A-TI CREA UN HOBBY DIN ASTA. MULT SUCCES SI MAI PUTINE VISE CA NU E BINE, ZICE DUMNEZEU.

 7. ana

  si mie imi place de un baiat cu ochi i albastri dar incerc sa fie al meusi nu stiu daca o sa reusesc dar stiu ca are cei mai frumosi ochi din lumne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>