“ce frumoasa esti cand zambesti!”

de floriiCand te gandesti la anumite persoane in timp ce-ti vezi de drumul tau pe strada. Cand alergi ca sa nu pierzi autobuzul spre scoala, fiind amuzata de faptul ca din nou nu ti-ai auzit ceasul desteptator si vei intarzia la prima ora. Cand deschizi un cadou pe care nu-l asteptai din partea unei persoane pe care nu o credeai in stare de ceva atat de promitator. Cand asculti vocea celui pe care-l placi cum iti povesteste despre niste lucruri de care habar nu ai, dar care-l pasioneaza. Cand iti dai cu ruj si-ti amintesti cat de mult iti doreai sa faci asta inca de cand erai mica, iti pui tocurile-n picioare si o pornesti la pas lent spre centru. Cand simti ca poti fi mare, dar sa ramai copilandra in zambet.

In fond si la urma urmei, viata e frumoasa chiar si dupa o cura intensiva de iluzii cu aroma de whisky. Pentru ca poti sa zambesti nestingherita amintindu-ti de toate lucrurile pe care le vrei cu adevarat, fara sa fii vulgara, pseudo-plictisita de viata si inchisa intr-o cutie lipita pe toate partile cu scotch.

Imi doresc sa ma pot trezi in fiecare dimineata si sa gasesc un motiv indeajuns de bun pentru a-mi smulge un suras. De asemenea, mi-ar placea sa te stiu si pe tine fericit. Cu ce te pot face sa zambesti?

[domnule, dansati? chiar daca pacino e preferatul meu!]

7 Responses to “ce frumoasa esti cand zambesti!”
 1. helly

  really liked this one ;)

 2. piersicoasa

  vai, deci scena aia din scent of a woman e TEH BEST EVER. really touching. cand eram mica vroiam tocuri si ruj, acuma ca-s mare, ma lipsesc de ele din comoditate. toate lucrurile par mai interesante privite din exterior. {p.s: chiar tre sa ma invete cineva sa merg pe tocuri :) )

 3. Catalin

  Un zambet tot mi-ai smuls. Felicitari pentru atitudine. :)

 4. Bebs

  M-ar face sa zambesc acum o cafea bauta cu tine. O poveste despre ultima carte citita, sau o piesa de teatru vazuta, despre cel mai nou nascocit gand. O ora in care sa intoarcem din nou lumea pe dos si sa facem planuri de viitor :)

 5. CopilANDRA

  @helly: i’m glad you did! :)

  @piersicoasa: chestia cu tocurile vine in mod natural. si mie mi-a fost frica la inceput, si dupa aia nu m-am mai putut lipsi de ele la iesirile in oras (cresc eu, cresc si tocurile cu mine)

  @catalin: merci beaucoup!

  @bebs: sa fie in jena sau in hermannstadt?

 6. Andreas

  Si mie mi s-a zis ca am un zambet frumos. Da nu ma incanta cu nimic.

  Cu ce ma poti face sa zambesc?
  N-ar suna altruist daca as spune “sa te vad pe tine fericita ma face si pe mine fericit”? :) )

  O zi insorita va doresc!

 7. WandererOfTime

  Cel mai banal: o pisica. atata timp cat e intreaga, sanatoasa si jucausa, functioneaza de fiecare data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>