designing life

ai vazut ca dupa fiecare articol, iti las in dar o melodie pe care sa o savurezi si sa o devorezi?

asta pentru ca ma inspira. exista versuri si ritmuri care ma aduc intr-o stare propice pentru a scrie lucruri despre care nu aveam habar ca exista in mine. de asemenea, ascultandu-le simt ca-mi regasesc temerile si bucuriile printre randuri si beat-uri.

muzica nu e unicul element cu rol de influentator in procesul meu de creatie. anumite cuvinte sau numere pe care le citesc ma aduc cu gandul la oameni din trecut si planuri de viitor, astfel incat imi pot directiona gandurile intr-o directie. facand asocieri, ajung la un rezultat concret pe care il pot asterne pe hartie.

asa se intampla si cu anumite produse pe care le poti achiziona din magazine. regasindu-te in obiect, incepi sa ti-l doresti. simti acel vibe pozitiv pe care ti-l furnizeaza si crezi ca prin cumpararea lui iti vei promova propriile concepte in fata lumii.si bine faci. gandindu-te la cat de vitezomana e lumea de azi, e bine sa te poti afisa cu o serie de atribute pe care le posezi prin simpla…purtare a lor.

mai grav e cand ideea branding-ului e prost inteleasa. de acolo provin inscriptionarile gen “dolce and banana” sau “abidas” pe tricouri, pantofi sau alte piese de vestimentatie. interesant e ca pana si aceasta falsa “branduire” iti arata nevoia omului in cauza de a urca pe scara sociala, de a parveni. de a arata “gajicii” din vecini cat de “shukar si show” e el pentru a reusi sa-i obtina id-ul de mess si numarul de telefon.

nu cred in trend-ul anti-brand. imi place, la urma urmei, sa port obiecte de calitate, rezistente, chiar daca am mai mult de platit pentru ele si nu consider un lux ideea de a merge din cand in cand la un restaurant “scump”. nu consider de prost gust faptul ca o persoana traieste in lux, atata vreme cat isi permite acest lucru. ce dezaprob insa e atitudinea extremista fata de acest “fenomen”. oamenii care n-au bani de paine dar isi cumpara masini de fitze sau cei care ii critica cu inversunare pe cei bogati, asociindu-i cu banditii.

fiecare are dreptul sa-si construiasca propria viata, atata timp cat aceasta nu afecteaza pe nimeni din jur in mod direct. tu ce slogan ai da stilului de viata pe care ai ales sa-l adopti?

[fergie-labels or love]

9 Responses to designing life
 1. Andreas

  Eu mai degraba brand-uiesc persoanele si cunostintele pe care le am.
  Parca ai alta imagine daca esti (foarte) cunoscut drept o persoana glumeata si cu bun simt.

  (hai, ca avem ce dezbate acum :) ) )

 2. zafox

  traiasca secondurile, ca-s pline de haine de firma noi pe un pret de nimic. daca ceva imi place intradevar foarte mult, dau cat e nevoie pe el.
  oricum, ma distreaza enorm ciudatii aia care-si cumpara bmw x nush cat, si stau in chirie la garsoniera, dar ei sunt cool ca au masina tare. mars

 3. Bluarto

  Just do it ! Ca odinioară. :P

 4. CopilANDRA

  @andreas: si mai ales modesta!

  @zafox: same here!

  @zafox+@andreas: raspundeti provocarii!

  @bluarto: wanna know what mine is?

 5. Bluarto

  Da, domniţă, bineînţeles că vreau. Hmmm, mă mai ţine şi în suspans…

 6. zafox

  slogan zici? let me think… :-?
  momentan : “bacul trece, berile-s la rece”

 7. CR

  Live till 60, die fast ;)

 8. chr

  Uneori platesti brandu mult mai mult decat se justifica din punct de vedere calitativ. A lot of the time, it happens.

 9. CopilANDRA

  @bluarto: impossible c’est rien :) (because i like french a lot)

  @zafox: pe aceasta cale iti urez oficial bafta la bac!

  @CR: LIVE until you die

  @chr: it does happen. but isn’t that one of the consequences of people who label themselves “Dani&Giani”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>