lansarea problogger

pentru ca stiu ca ai fost atent la evolutia mea bloggeristica din ultima perioada, iti prezint un motiv pentru relativa mea disparitie din peisaj. se numeste problogger si va fi un loc unde ma vei gasi de acum incolo tot mai des:

Astăzi, 9 martie 2009, s-a lansat în varianta beta problogger.ro – comunitatea bloggerilor pro din România. Site-ul este o resursă utilă pentru toţi bloggerii români sau pentru toţi cei care doresc să îşi înceapă un blog. Acesta va pune la dispoziţia utilizatorilor o colecţie de articole utile scrise de cei cu experienţă în domeniul “bloggingului”.

Proiectul reprezintă realizarea unui vis al câtorva bloggeri şi webmasteri români de a avea la îndemână o colecţie nişată de linkuri utile. Obiectivul principal este acela de a promova conţinutul cu adevărat relevant din onlineul romanesc şi a stabili contacte între oamenii care îl compun.

Site-ul problogger.ro este constituit ca o colecţie de articole scrise de cei cu experienţă în domeniu, iar facilităţile existente permit închegarea unei comunităţi pe aceeaşi platformă. Astfel, orice utilizator are posibilitatea de a-şi personaliza profilul adăugând o mulţime de detalii personale, începând cu oraşul natal şi descrierea proprie şi mergând până la conturile de pe reţelele sociale, sau updateurile de pe twitter.

Proiectul este lansat de un tânăr blogger român, Dărămuş Ovidiu, ce are blogul dheo.ro, iar ca parteneri în echipa de administraţie fac parte Krumel, proprietarul blogului krumel.ro, Mureşanu Andra, de la xpriment.com, Marius Jepan – mariuskl.info şi Gabriel Udrescu, afaith.eu, segmentul tehnic fiind asigurat de către Paul Dobre, programator şi designer.

Comunitatea problogger poate fi accesată la adresa www.problogger.ro

Dărămuş Ovidiu, Project Manager problogger.ro

contact copilANDRA: copilandra [at] problogger [dot] ro

sper sa-ti placa ;)

[this might just be my first online job!]

[coldplay-viva la vida]

4 Responses to lansarea problogger
 1. Andreas

  Fiecare cu ce-l doare.
  Tu doresti sa te afirmi in online, eu ma chinui cu cubul Rubik. :) )

  I’ll tune in tomorrow. :)

 2. CopilANDRA

  si, cum ti s-a parut?

 3. Andreas

  Probabil e prea devreme sa trag niste concluzii.

  Dar imi place ideea.

  Sper sa iasa ceva certuri interesante intre membrii problogger. :) ) (era o gluma :P )

 4. sorin

  Multa bafta cu acest proiect. Saptamana aceasta voi scrie si eu despre proiectul vostru. Sincer, e bine sa scriu “mai tarziu”, ca asa nu va uita lumea prea repede:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>