business meets pleasure

me and the guyscrede-ma, daca nu mi-ar fi placut sa aflu informatii fresh despre un domeniu foarte vast si extrem de incitant, nu ti-as fi povestit si tie all about it! azi mi-am dorit sa fac un nou xPRiment, asa ca am tulit-o de la scoala direct la un meeting pentru dezvoltare web, organizat de Ciprian Stavar la Camera de Comert si Industrii.

e vorba de un eveniment premergator sesiunii de comunicari marketing 24/7, editia a III-a, care va avea loc cel mai probabil la inceputul lunii iunie si la care cred ca voi participa si eu. sunt sigura ca oricui e interesat de marketing online i-ar prinde bine niste sfaturi despre cum sa-si analizeze traffic-ul, cum sa-si optimizeze site-ul in asa fel incat sa aduca un numar mai mare de potentiali clienti pe pagina lui si cum sa foloseasca un blog al companiei intr-un mod cat mai util (in acest sens ar mai fi o gramada de exemple de dat despre lucrurile pe care trebuie sa le afli).

desi recunosc ca sunt cam beginner, mi-a placut intreaga discutie pornita de la afirmatia ca “bannerul pe bloguri e mort!” si am reusit sa inteleg putin “cu ce se mananca” treaba. momentan sunt in faza in care sedimentez informatiile si acumulez altele noi, atat din carti, cat si de la oamenii din buis. ma bucur enorm ca am avut ocazia sa particip la acest event, si sa cunosc latura interactiva a viitorului meu job (partea cu networking-ul fiind asigurata de Rares, Cristi, Aurelian si Adi).

sunt momente in care descoperi o intreaga lume noua, de care nu ai fi dat daca nu ar fi fost sa faci un mic xPRiment. tu cand ai patit asa ceva si ce ai avut de invatat?

5 Responses to business meets pleasure
 1. Andreas

  Hehe…iacata-l pe nosferica. :) )

  Mi-ar fi placut si mie sa ciulesc urechile la ce zic aia priceputi.
  Da e bine ca macar am ocazia sa le citesc sfaturile.

 2. Anca

  Chiar asa de palpitant nu a fost, dar cred ca mica mea cercetare despre alimentatia pe grupele de sange se inscrie in categorie. Ce am invatat? Cred ca mai bine scriu o carte si ti-o inmanez personal. Oricum, e fain atunci cand cineva iti deschide usa in fata careia te-ai postat de mult dar pe care nu stii cum sa o urnesti din loc.

 3. CopilANDRA

  @andreas: eu o sa incerc sa te keep posted la chestii in gen. si eu sunt mica, pispirica si-mi ciulesc urechile :-B. bine ca-l vezi pe nosferica si pe mine ma ignori complet :P

  @anca: astept sa-mi livrezi cartulia la domiciliu. a fost un xPRiment interesant sa ma alimentez corect timp de o luna, dar nu as mai fi putut rezista in ritmul acela mai mult decat o facusem.

 4. chr

  Un singur comentariu. If you’re into business, DO NOT USE BLOGS. Blogs are for n00bz. Cand e vorba de business ai nevoie de un website in toata firea. Eu personal as considera un blog o dovada de neprofesionalism. (limitare, greutate in cautat, etc). Bloagele sunt bune pentru persoane fizice cand vor sa zica ceva, dar nu pentru business.

  Am vazut bloguri care doreau a avea un scop comercial. Mentionez ca e oribil sa cauti ceva pe asa un site.

 5. Giusy

  E foarte interesanta discutia, si cred, de fapt sunt convins ca marketingul e un domeniu al viitorului, la fel ca si informatica.
  Cred ca toti cei care vor sa isi faca un viitor ar fi fost interesati sa participe la acea dicutie :p

  Zbye :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>