pitzi marketing

Nu stiu daca pitzipoanca.org a lansat trendul sau doar a inceput sa culeaga roadele din spatele unui fenomen ce isi facuse deja aparitia pe plaiurile mioritice, dar rezultatul e unul destul de covarsitor: pitzipoancele exista si se afla pe o raza tot mai mica fata de noi. De ce?

Pentru ca le dam importanta oferindu-le comentarii acide, public display din plin si un interes in crestere fata de acest subiect. Even bad publicity is a type of publicity, right? Iar fiintele care-si focuseaza intreaga atentie doar asupra felului in care arata folosind o tehnica destul de vulgara castiga din doua locuri: o data prin afisarea gratuita a unor mostre din produsul lor (boobs, ass, pozitii ostentative in pozele de pe hai faiv, description-uri cat se poate de concludente in acest sens, atitudine de diva sexy), apoi din promovarea indirecta de pe site-urile de profil, care sunt in continua crestere si au inceput sa aiba metastaze inclusiv in tembeliziune sau presa. Nu e de mirare ca efectul obtinut este cel opus fata de pretinsa atitudine moralizatoare: sunt tot mai multe si tot mai plastice.

Crezi ca e vorba de o simpla faza trecatoare, o moda ca toate celelalte, sau de ceva mult mai adanc si mai putred de atat?

[fergie-labels or love]

p.s. pentru mai multe informatii despre fenomenul pitzipongirii in scopul atragerii masculilor, vizitati asta.

10 Responses to pitzi marketing
 1. julie

  stii care e chestia? luata separat ar fi ok tipa…si prin luata separat i mean doar unghiile sau doar paru sau doar make-up-u ochiilor sau doar boobsii [;)) yeah right]

  mergem pe principiul “ce-i prea mult strica” ca tare adevarat e.

 2. julie

  oi…de ce nu-mi apare poza langa nume? :(

 3. Alex`andra

  ganguro alea sunt mult prea faine pe langa pitzi ale “noastre”

 4. don't!

  uell
  pitzi bad, dar daca ar disparea, noi de cine am mai rade?
  in sensul ca intotdeauna trebuie sa existe o subspecie culturala [sau mai multe], care, eclipsata de lipsa de inteligenta sau pur si simplu dintr-o pornire naturala, sa se comporte astfel.

 5. clau p

  nobine, cu sau fara intentie contribui si tu (chiar si eu) la fenomen :) n-ar fi mai bine sa le ignoram cu totul? :P

 6. Deiutza

  Ehmm… ai uitat sa zici de pozele in care pitzi isi expun botikutzu :) ), in rest, “fenomenul” daca il putem numi asa de pitzi, cred ca e mai mult unul trecator si orice ar fi, orice ar urma am impresia ca will be going down: vorba aia, din rau in mai rau. Asa ca ce-ar fi sa enjoyenim prezentul si sa facem ce stim mai bine, sa ne amuzam un pic :P cheers to that ;)

 7. andra

  buna tipa, I`d fuck her sometime

 8. CopilANDRA

  @julie: era un site pentru asa ceva. cand imi aduc aminte cum ii zice, i’ll get back to you
  @andra: mie mi se pare putin prea machiato-bronzata.

 9. Nosfer

  mie-mi plac pitzis :) ) sper sa nu fie doar o faza trecatoare.

 10. Bebs

  as Clau said, tocmai ce le-ai facut si tu reclama :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>