finding iDeas

dsc_0009-pimptoti avem micile noastre surse de inspiratie. locurile de unde ne extragem cate-o idee pe care o prelucram, o modificam slightly si o consideram apoi ca fiind a noastra. fie ca e vorba de o carte proaspat citita, un blog proaspat descoperit sau vreo vorba pe care am auzit-o din greseala si care ne-a pus pe ganduri, acestea exista si ne apar in cale fix atunci cand ne asteptam mai putin.

sunt in plina munca de cercetare si informare cu privire la cateva zone de interes pe viitor (ma refer mai exact la marketing si branding, despre care am auzit pana acum doar chestii care mi-au suscitat interesul), am decis sa-mi iau soarta in maini daca scoala nu ma ajuta prea tare in acest sens. cred ca undeva prin primavara-vara ma asteapta si cateva training-uri de marketing (daca le gasesc la timp), intre timp lucrez la partea “gasit carti”, “cautat site-uri de specialitate”, “intrebat oameni cu xPRienta in domeniu” etc.

odata cu aceste cautari, am inceput sa descopar tot felul de link-uri intre o idee si alta, astfel incat mi-am creat un profil al omului de (ehem) afaceri pe care as vrea sa-l intrupez in vreo 10 ani. am high hopes si higher expectations…si te intreb:

tu cum crezi ca vei fi peste 10 ani? crezi ca ideile pe care le ai acum te vor ajuta sa te implinesti pe viitor?

[jimmy eat world-lucky denver mint]

p.s. in dreapta se poate observa o parte din propriul meu coltisor de inspiratie. sunt curioasa daca vezi ceva deosebit la poza ;) [trebuie doar putina atentie din partea ta]

14 Responses to finding iDeas
 1. Nevemore

  Nu cred in ideile mele actuale, fiind mult prea schimbatoare, si avand variatii peste limita bunului simt. Vor trebui sa se mai aseze cateva inele in jurul trunchiului meu pana sa pot spune ce voi face peste zece ani. *quasi-smile*

 2. bluarto

  Domnişoară, cred că ai licenţă pentru Nero, nu? Asta chiar mi s-ar părea interesant de ştiut :) ))
  Poate spui de faptul că apari şi tu în poză, dar eu vreau să îmi spui pentru ce ai primit diploma aceea.
  Revenind la întrebarea din articol, răspunsul e “Da, voi fi ce vreau să fiu. Dacă nu în zece ani, atunci când?”
  off topic: exact cănd scriam asta , protv.ul difuza un reportaj despre cum Sibiul este considerat mai atractiv decât Roma, de exemplu. Oho! :)

 3. JeiJei

  cu siguranta ma vor ajuta ideile mele de acum in viitor , iar peste 10 ani sper sa fac ce im doresc (as zice ca destul de probabil, nu? ) apropo, imi place poza cu tine in timp ce faci poza iti faci poza; toate prin intermediul renumitului leptoc’ :D

 4. CopilANDRA

  @nevermore: dare to dream! fa un exercitiu de imaginatie si spune-mi: unde ti-ar placea sa te afli peste 10 ani?

  @bluarto: mi-e frica sa nu fiu inregistrata cu grija de stat pentru faza cu nero-ul! (nu de alta, tin la “leptoc-ul” meu). nu e propriu-zis o poza cu mine, jei jei a nimerit-o ceva mai bine la partea asta! (oricum m-ai zapacit cu simtul de observatie). premiul l-am primit pentru o prestatie fascinanta in clasele 5-8 (am fost “sefa de promotie” cand eram mica si inocenta). ce pot zice de p.s.? sa fie din cauza femeilor…sau a primarului? :)

  @a.faith: am notat! de maine ma apuc de cercetat! :)
  @jei jei: ma bucur ca ai incredere in tine si sper sa-i pot face reclama “domului viitor arhitect sef” peste 10 ani. si da, m-ai ghicit si de data asta. dar pariu ca nu stii ce marca e aparatul?

 5. dheo

  Deosebit? Hmmm? Diploma aceea cu premiul de onoare?

 6. bluarto

  @CopilANDRA
  Dar nici nu am pomenit de o poză cu tine, ci doar că apari şi tu în aceasta.
  Păi ce pot spune, am trecut prin Sibiu şi nu am fost întâmpinat de domnul Johannis,nici măcar nu l-am vazut. Fetele, în schimb… e-he! ;)

 7. Nosfer

  in 10 ani sper sa nu mai fiu prin zona :) undeva pe malul marii, savurand un cocktail, cu mobilul langa oprit si cu o pitzi langa mine care sa-mi traga un masaj.

 8. CopilANDRA

  @dheo: nu evita raspunsul! :P da, pentru mine premiul acela ARE o valoare simbolica. aceea ca pot mult mai mult de atat.

  @bluarto: should i blush? :”> scuze pentru neintelegere

  @nosfer: sa-ti ajute doamne doamne si forta motivationala a pozei cu “ze first million” de langa birou! intre timp, invata si tu sa faci masaje ;)

 9. JeiJei

  hmmmm, ma insel oare daca zic ca ii un nikon? sunt destul de sigur ca nu :-”

 10. julie

  leptocu ala ;) )

 11. julie

  ai spus ca imi zici cum rezolv treaba cu poza :P

 12. Nosfer

  chidz – ma descurc la masaje chiar foarte bine dar nu exersez cu oricine :) )

  julie – nu am spus nimic de nici o poza. Poate ne facem una impreuna o data dar nu forta lucrurile :) )

 13. CopilANDRA

  @jei jei: 10 puncte si un tequila sunrise! (you’d wish!)
  @julie: l-am gasit. intri pe http://en.gravatar.com/ si de acolo poti rezolva orice dilema.
  @nosfer: she was talking to me ;) ma bucur ca stii sa faci masaje, chiar mi-ar prinde bine unul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>