in cautarea somnului pierdut

[desi articolul introductiv de pe noul blog se bronzeaza in jamaica, am decis sa-l scriu pe acesta. sper ca e o alternativa buna la soare, mare si fetite tunate]

de cateva zile a aparut un nou barbat in viata mea. ma tine treaza pana noaptea tarziu, ma pune sa-l dadacesc, sa-i fac tot felul de chestii perverse de care pana acum nu ma credeam in stare, sa am grija de el si sa-i dau tot ce-am mai bun din mine. astfel, am devenit un mic zombie diminetile, venind la scoala cu mici mari intarzieri si cu chef zero de orice activitate care implica socializare and stuff. ce-i drept, am dus-o destul de bine fara cafea zilele acestea (desi NU ma credeam in stare-bugetul mic face minuni!), dar a trebuit sa recuperez somnul cumva.

si uite cum am reusit sa dezamagesc mai mult de 5 oameni in doua zile doar prin faptul ca dorm de dupa-amiaza de parc-ar fi ultimul somn din viata mea si nu aud niciun apel, bip, mesaj sau strigat disperat dupa ajutor. am stricat programe; nu am respectat norme, reguli, chestii, trestii; am intarziat la proiecte de interes general. si in momentul de fata sunt in mare dubiu cu privire la rata mea de popularitate printre amici.

bloguletzul nici nu a aparut bine, si deja a inceput sa-mi manance noptile si sa-mi chinuie zilele. tu cum reusesti sa te descurci cu somnul…sau cum il fraieresti atunci cand nu vrei sa dormi?

[nitty gritty dirt band-all i have to do is dream]

7 Responses to in cautarea somnului pierdut
 1. don't.

  daca nu as fi stiut ca e vorba de blog, as fi zis ca esti insarcinata.
  dorm in functie de ce fac ziua, deseori insa nu prea dorm.coffee is out of the fucking question.

 2. Nosfer

  i comment, it works.

 3. julie

  important e sa te trezesti cu 10 minute mai repede decat obisnuiai inainte. o sa vezi ca te pui din nou pe picioare si cu somnu ;) )

  ps. arata grozav asta nou. mai fain decat celalalt

 4. Deiutza

  In primul rand trebuie sa spun k se prezinta fain’ frumos noul blog :P e foarte “you” asa cu negru si rosu, nu tocmai genul meu, dar arata bine ;)
  Si la articol… ce sa spun, si eu cam am probl cu somnu in ultima vreme. Totusi nu-mi prea permit sa intarziu k am sofer in fata blocului :) ) si in privinta nedormitului…trebuie sa-ti spun un secret, prima data ori imi mut perna in partea cealalta, si dak asta nu functioneaza (deobicei vara) ajung sa dorm pe jos :) ) miraculoasa faza :”>

 5. Alex`andra

  un cappuccino cu Pepsi Twist face minuni in cazul meu ;)
  primu` meu click pe noul blog :D bine te`am gasit si aici ;)
  si maaa, nenea Nosfer, numai atat poti? te laudai parca cu ceva desin …hai, adultule, baga mare si mai arata`ne o versiune :P

 6. CopilANDRA

  @don’t: (i hope) i’m not pregnant

  @nosfer: ca sa vezi! i comment, it works too :)

  @julie: easy to say, really hard to do. merci mult

  @deiutza: poate mi-ar trebui si mie un sofer personal ;) any suggestions on that one?

  @alex’andra: mie personal imi place design-ul, dar daca crezi ca-l starnesti pe adi sa conceapa ceva mai bun, go ahead! (3 nopti n-am dormit pentru lookul asta, apropo)

 7. Ana

  Arata destul de bine blogul:)..e natural sa zicem..fara prea multe “artificii”.
  Cat despre somn,eu nu prea il pot pacali:D..reszist nedormita insa dupa trebuie sa recuperez orele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Please enter your name, email and a comment.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>